снимки: Animato Music 

Певицата Ели Голдинг представи новия си сингъл “Worry About Me” с участието на мултиплатинения артист и музикален продуцент blackbear.

Worry About Me“ е първият музикален проект на Ели Голдинг за 2020 година и следва успеха на синглите „Sixteen“, „Close To Me“ и „Hate Me“, както и кавър версията на песента на Джони Мичъл River“, която я изстреля към третия ѝ №1 сингъл във Великобритания.

Видеото, режисирано от Емил Нава, е заснето в сюреалистична гора в Средна Америка.

В разговор за песента Ели Голдинг разказва: “Worry About Me“ е песен, която написах, спомняйки си за време, когато един мъж ме искаше в удобен за него момент, точно, когато бях на път да го преодолея. Привкусът на песента не е горчив, а по-скоро хумористичен. Беше освежаващо да пиша под слънцето на Лос Анджелис, защото навремето там пишех само тъжни песни, които отговаряха на състоянието на духа ми тогава“.

“Това е песен с пасивно, но описателно послание за харизмата на независим човек и достойното отношение. Харесвам тази страна на Ели Голдинг с това темпо и по-мрачна хип-хоп продукция. За мен тя е гласът на Великобритания и много специален артист и човек. Нямах грам колебание или липса на ентусиазъм да вляза в проекта и да заснемем това откачено видео, в което имам брат близнак", споделя blackbear.

Коментирай >