снимка: Форум Филм България

Ценно е да имаш добра приятелка, на която можеш да разчиташ за винаги откровени и добри съвети. Не всяка от нас обаче е такава късметлийка. Има някои приятели, които колкото и да са добри, просто не ги бива в съветите. Ето как да разпознаеш лошите съвети или поне тези, за които трябва да имаш едно на ум.

Обади му се, пиши му - не казваме, че не трябва да пишеш първа на новата си свалка, но е добре да послушаш собствената си интуиция. И ако тя ти казва да почакаш, по-добре го направи, без значение колко изкушаващи са съветите на приятелките ти.

Говори сериозно с него - тези разговори с мъжа обикновено са излишни, неприятни или винаги свършват зле. Много добре знаеш за какво говорим, нали? Разговорите от типа на "накъде отива връзката ни" са прекалено рисковани. Без значение, че приятелките ти те съветват да го направиш, винаги е добре да го отложиш.

Купи си тази дреха - освен ако това не е тази приятелка, която е със страхотен вкус и знае по-добре от теб какво ще ти отива, не си купувай дреха само защото ти го е казала. Колкото и добре да ти стои новата рокля според нея, за да е успешна покупката, трябва ти да си се харесала в нея.

Отложи диетата - това винаги е лош съвет ако имаш килограми за губене. Ако си от онези късметлийки, които нямат проблем с наднорменото тегло - просто прескочи този абзац ;) Та ако си се почувствала готова за пролетно разтоварване, не го отлагай заради съветите на приятелка. Много е възможно да те съветва така, просто защото самата тя не е готова за диета и не иска да те догонва.

Да, той е подходящ е за теб - ето тук ще сме кратки. Ако не усещаш, че е подходящ, значи не е. Всички съвети по темата са излишни.

Изпий втора чаша вино - това всъщност е добър съвет, за който ще я проклинаш утре. Но тази вечер най-вероятно ще ви е весело ;)

Коментирай >