снимки: Virginia Records/Sony Music Entertainment

Малума пусна видео към най-новата си песен “No Se Me Quita”, с участието на Рики Мартин.

Двамата работят заедно за втори път, а колаборацията им е четвъртото видео от албумa “11:11” на Малума.

С траковете “HP“, “11PM“ и “Instinto NaturalМалума задмина милиард гледания в YouTube, а “HP“ достигна #1 в латинския еърплей чарт на Billboard, което му спечели тринадесети подред #1 сингъл в US Latin и радио Puerto Rico само за четири години.

Видеото към парчето “No Se Me Quita” е заснето в Mаями от венецуелския режисьор Нуно Гомес, който стои и зад клиповете на “HP“, “11PM“ и “Instinto Natural“.

No Se Me Quita” задмина 17,8 милиона стрийма в цял свят, а в очакване на новото видео, песента бе добавена в някои от най-известните плейлисти на Spotify: “Baila Reggaetón”, “Radar Latino”, “Latin Pop VIP”, “Exitos USA”, “Viral Latino” и други.

Кой е Малума:

Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското име на Малума, е роден в колумбийския град Меделин през 1994 година.

Започва да се занимава с музика още от малък, а през 2012 г. "Сони мюзик" подписва договор с младия артист и издават неговия първи студиен албум, наречен „Magia“. В момента той вече е сред най-успешните и разпознаваеми латино гласове в света и абсолютен тийн идол.

Артистичното му име е комбинация от двете първи букви в имената на неговата майка - Марли, баща му - Луис, и сестра му - Мануела. За него семейството е най-голямото вдъхновение в музикалната му кариера, и затова те винаги са неотлъчно до него, дори на световните турнета.

Коментирай >