снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Малума показа най-нежната си и уязвима страна с нова романтична балада, която разтапя сърцата.

Песента „ADMV“ (Amor De Mi Vida), която се превежда „любовта на моя живот“, грабва от първото слушане, благодарение на красивия глас на колумбийската звезда, фино подчертан от акустична китара.

„Тази песен е много специална за мен, дойде от сърцето ми и ми помогна да осъзная причината да започна кариерата си. Кара ме да се замисля и какво ни предстои в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем… Издавам я днес, за да можем заедно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят“, споделя Малума.

„Когато паметта ни предаде и останат само снимките, нека забравя всичко, освен това, че си моя. Когато годините ни натежат и краката ни не могат вече да се движат, когато очите ни се затворят и кожите ни не са опънати вече, когато единственото нещо, което е от значение, е какво сме направили в този живот, а дори и нищо от това да не се случи, ти си любовта на моя живот“, гласи част от текста на песента, която е на испански.

ADMV“ е създадена по време на пътуване до Ямайка през януари, а лекотата ѝ напомня на предишните му балади „Vuelo Hacia El Olvido“ (Pretty Boy Dirty Boy) и „Marinero“ (F.A.M.E.).

Коментирай >