снимки: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Навръх 27-ия си рожден ден латино идолът Малума издава визуалния албум "#7DJ" (7 Days in Jamaica).

Проектът се ражда преди повече от година, по време на 7-дневно пътуване до мечтана за Малума дестинация още от дете - Ямайка, на което латино идолът тръгва със свои близки приятели и дългогодишни музикални сътрудници.

"#7DJ" (7 Days in Jamaica) съдържа 7 чисто нови парчета, всяко от които с официално видео и пренасящо зрителите в сърцето на острова, където Малума се откъсва от капаните на славата и се впуска в живота, музиката и свободата на хората там.

В проекта "#7DJ" (7 Days in Jamaica) певецът и автор на песни поема в неочаквана нова посока със звученето си, съчетавайки умело латино ърбън музика с реге и денс хол.

Парчетата в албума включват колаборации с популярни ямайски артисти – Зиги Марли и Чарли Блек, традиционни ямайски музиканти и живи инструменти (тромпет, саксофон, бас, барабани).

„Тези 7 дни в Ямайка дойдоха във време, в което наистина имах нужда да избягам и да освободя съзнанието си, защото работех върху кариерата си нонстоп в продължение на 7 години. Това ме накара да се замисля дали искам да продължа да се занимавам с музика. Заминах, за да погледна навътре в душата си и се завърнах друг човек, изключително вдъхновен и осъзнал, че музиката не е само това, с което се занимавам, а е и част от мен. Тя описва как преживявам и интерпретирам живота“, споделя Малума.

Обложката на „#7DJ“ е дело на колумбийския артист Федерико Урибе, известен с използването на рециклирани материали в оформянето на реалистични скулптури и произведения на изкуството.

Визията на проекта, създадена от парчета отпадъчна пластмаса, представлява портрет на Малума, който ще бъде пуснат на търг, а 100% от приходите ще бъдат дарени на природни нестопански организации, представлявани от фондацията на изпълнителя „El Arte De Los SueÑos“.

Коментирай >