Меган Трейнър посвещава новия си албум на семейството

Семейството е в центъра на албума и на изкуството, което Меган Трейнър създава

6 юли 2024
Меган Трейнър посвещава новия си албум на семейството

Photo credit: Lauren Dunn/Sony Music

Носителката на Грами Меган Трейнър издава шестия си студиен албум - „Timeless“. Записът от 16 песни е изпълнен с балади, енергични парчета с настроение и всичко между тях!

„Timeless” е посветен на новия етап от живота на изпълнителката. Посланията за утвърждаване все още са в основата на специфичното ѝ звучене, но сега тя ги е съзряла и оставя място да говори за това, което е в живота - майка, съпруга, сестра, приятел и дългогодишен професионалист в музикалната индустрия.

Семейството е в центъра на албума и на изкуството, което Меган Трейнър създава. Като майка на две момчета, тя ги свързва с всичко, което прави. Най-добър пример за това е откриващата песен „To the Moon“, където Меган Трейнър насочва своя оптимизъм към децата си с грижовно и светло послание.

„To The Moon“ е за детето ми, защото то обича ракетите и космоса", казва тя за 3-годишния си син. "Голяма част от песента е вдъхновена от моите момчета. Искам те да имат песни, които им помагат да се научат как да обичат себе си, докато растат, да имат самочувствие и да бъдат добри към себе си и околните."

Коментирай »
Препоръчваме още
Не тичай след него Не тичай след него
Четири вкусни начина да освежим лицето си през лятото Четири вкусни начина да освежим лицето си през лятото
Как агресивното ни отношение към природата води до разпространението на вирусите Как агресивното ни отношение към природата води до разпространението на вирусите
Юрист създава образец на българската жанрова литература с „Ех, магесническа му работа“ (предложение за четене) Юрист създава образец на българската жанрова литература с „Ех, магесническа му работа“ (предложение за четене)
Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка
ТЕСТ: Какво е за теб новата година? ТЕСТ: Какво е за теб новата година?
Всяка зодия има духовно животно, ето кое е твоето Всяка зодия има духовно животно, ето кое е твоето
Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани
Предложение за четене: „Племето на майките“ и „Азбука за деца и възрастни“ Предложение за четене: „Племето на майките“ и „Азбука за деца и възрастни“
Честваме пренасянето на мощите на мъдър светец мъченик Честваме пренасянето на мощите на мъдър светец мъченик
Пловдивски коминочистач: Мислете за щастие, не за грижи Пловдивски коминочистач: Мислете за щастие, не за грижи
5 типа жени, по които мъжете са луди 5 типа жени, по които мъжете са луди
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби