Принц Хари/снимка: Форум Филм България

Британските принцове Уилям и Хари и техните съпруги Катрин и Меган са сред най-популярните и обсъждани знаменитости не само на Острова, но и в цял свят.

Този път във фокуса на медийното внимание попадат техните усмивки.

Да, правилно прочетохте – усмивки. Британски специалисти по дентална медицина определиха кои от младите кралски особи на Великобритания се отличат с най-привлекателни усмивки.

Оказва се, че най-красиво се усмихва принц Хари. Според експертите по-малкият син на принц Чарлз дължи добре подредените си и равни зъби на факта, че като малък е носил шини.

На второ място се нарежда херцогинята на Кеймбридж Катрин, която според специалистите има „перфектни несъвършени зъби" - равни, но не идеално подредени. Това прави усмивката ѝ чаровна и естествена.

Трета в класацията е херцогинята на Съсекс Меган. Макар да има по-бели и открояващи се зъби, бившата актриса се нарежда след херцогиня Катрин, тъй като усмивката ѝ изглежда по-неестествено, отбелязват експерти по дентална медицина.

На последно място в класацията на красивите усмивки остава принц Уилям, на когото се наложило да се подложи на дентални корекции заради загубата на зъб преди няколко години.

Коментирай >