снимки: Форум Филм България

Новият „Цар Лъв“ прикова вниманието на фенове и критика на европейската си премиера в Лондон на 14 юли 2019 година.

Вечерта се превърна в своеобразна арена на славата.

Един от най-бляскавите моменти на вечерта бе появата на принц Хари и и съпругата му – бившата актриса Меган Маркъл.

Със зашеметяваща визия, съвсем в духа на представителната им функция като част от кралския двор, те грееха на дизайнерския жълт килим в унисон с цветовете на продукцията и уважиха много свои фенове с автографи и внимание.

Хари и Меган използваха повода да запознаят повече хора с дейността на Кралската фондация и мисията ѝ за опазване на изчезващи и застрашени видове на планетата.

Срещата между херцозите на Съсекс и певицата Бионсе, която озвучава лъвицата Нала, беше изключително емоционална и зарадва феновете със своя приятелски характер.

Придружена от съпруга си Джей Зи, Бионсе пък озари галапремиерата с феноменален тоалет.

Почит към завръщането на „Цар Лъв“ на големия екран отдаде и уникалният певец и композитор Елтън Джон, който е неразделна част от класиката.

Музикантът Фарел Уилямс, който участва в новия аранжимент на песните от емблематичния саундтрак на филма, също бе изключително добре посрещнат, а екстравагантната му визия – оценена подобаващо.

По жълтия килим на европейската премиера преминаха и много от актьорите, вдъхнали нов живот на „Цар Лъв“ чрез гласовете си.

Сред тях бяха Сет Рогън (Пумба), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Чиуетел Еджиофор (Скар), Флорънс Касумба, Били Айхнер (Тимон), режисьорът Джон Фавро, авторът на музиката Ханс Цимър и др.

Вин Дизел, половинката му Палома и трите им деца, Гай Ричи и цялото му семейство, Натали Еманюел от „Игра на тронове“ и много други звездни имена също бяха част от изненадата на вечерта.

Коментирай >