Принц Уилям сподели как би се почувствал, ако някое от децата му се окаже гей (ВИДЕО)

Британският принц посети организация, работеща с млади представители на ЛГБТИ общността

10 юли 2019

Британският принц Уилям посети лондонска организация, работеща с млади представители на ЛГБТИ общността, които са бездомни или живеят във враждебна среда.

Внукът на кралица Елизабет Втора взе участие в дискусия, организирана от фондацията „Албърт Кенеди“.

По време на разговорите принцът, който е баща на три деца, получи любопитен въпрос – "Как ще реагирате, ако някое от децата ви някой ден заяви "Аз съм гей, или аз съм лесбийка?"

Принц Уилям не се поколеба и твърдо заяви, че не би имал абсолютно никакъв проблем, ако сексуалната ориентация на някое от децата му е различна.

„Това, което ме притеснява, е как ще бъдат възприети от останалите и дали няма да бъде оказван натиск върху тях. Иска ми се да живеехме в свят, в който няма такива проблеми, но не е така. Особено за моето семейство!", призна принц Уилям.

3 коментара »
Още по темата
Малък пораснал принц: Джордж на 10 години (СНИМКА) Малък пораснал принц: Джордж на 10 години (СНИМКА)
Принц Луи на 5! Уилям и Кейт споделиха очарователни снимки Принц Луи на 5! Уилям и Кейт споделиха очарователни снимки
Най-красивите усмивки в кралското семейство на Великобритания Най-красивите усмивки в кралското семейство на Великобритания
Весела Коледа от принц Уилям, Кейт, Джордж, Шарлот и Луи (СНИМКИ/ВИДЕО) Весела Коледа от принц Уилям, Кейт, Джордж, Шарлот и Луи (СНИМКИ/ВИДЕО)
Кралица Елизабет Втора позира с тримата си преки наследници – Чарлз, Уилям и Джордж (СНИМКА/ВИДЕО) Кралица Елизабет Втора позира с тримата си преки наследници – Чарлз, Уилям и Джордж (СНИМКА/ВИДЕО)
Кралски протокол, друг път! Принцеса Шарлот се изплези на фотографите (ВИДЕО) Кралски протокол, друг път! Принцеса Шарлот се изплези на фотографите (ВИДЕО)
Кралски рожденик: Принц Джордж на 6 годинки (СНИМКИ) Кралски рожденик: Принц Джордж на 6 годинки (СНИМКИ)
Като в романтичен филм: Кралски особи на конните надбягвания в Аскот (ВИДЕО) Като в романтичен филм: Кралски особи на конните надбягвания в Аскот (ВИДЕО)
Непоказвана снимка на бебето на Хари и Меган и очарователни кадри на Уилям и Чарлз с техните деца по случай Деня на бащата (СНИМКИ) Непоказвана снимка на бебето на Хари и Меган и очарователни кадри на Уилям и Чарлз с техните деца по случай Деня на бащата (СНИМКИ)
Принц Уилям и Кейт заведоха малките Джордж, Шарлот и Луи да поиграят на открито (СНИМКИ/ВИДЕО) Принц Уилям и Кейт заведоха малките Джордж, Шарлот и Луи да поиграят на открито (СНИМКИ/ВИДЕО)
Принцеса Шарлот на 4: Честит рожден ден на единствената дъщеря на Уилям и Кейт! Принцеса Шарлот на 4: Честит рожден ден на единствената дъщеря на Уилям и Кейт!
Принц Луи на 1 годинка: Уилям и Кейт пуснаха очарователни снимки на най-малкия си син Принц Луи на 1 годинка: Уилям и Кейт пуснаха очарователни снимки на най-малкия си син
Малкият принц Луи в прегръдките на принцеса Шарлот (СНИМКИ) Малкият принц Луи в прегръдките на принцеса Шарлот (СНИМКИ)
Препоръчваме още
Почитаме смела светица, отдала живота си на вярата. Празнуват всички с името ѝ Почитаме смела светица, отдала живота си на вярата. Празнуват всички с името ѝ
Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО) Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО)
„Афродита“ от Исабел Алиенде - една магична книга с приказки, рецепти и други афродизиаци (предложение за четене) „Афродита“ от Исабел Алиенде - една магична книга с приказки, рецепти и други афродизиаци (предложение за четене)
Традиционни гръцки вкусотии, които ще ви накарат да мечтаете за лято Традиционни гръцки вкусотии, които ще ви накарат да мечтаете за лято
3 начина да предпазим сърцето по време на празници 3 начина да предпазим сърцето по време на празници
Как да изглеждаш добре след купон Как да изглеждаш добре след купон
„Проблемът Спиноза“ от Ървин Д. Ялом (предложение за четене) „Проблемът Спиноза“ от Ървин Д. Ялом (предложение за четене)
„Моята булчинска рокля“: 44 жени разказват своите съвсем истински истории (предложение за четене) „Моята булчинска рокля“: 44 жени разказват своите съвсем истински истории (предложение за четене)
Гонят ли наистина кукерите Злото в „Сянката на кукера“ от Петър Кънчев (предложение за четене) Гонят ли наистина кукерите Злото в „Сянката на кукера“ от Петър Кънчев (предложение за четене)
Най-съблазнителният, романтичен и секси език в света Най-съблазнителният, романтичен и секси език в света
Кои бозайници спят най-малко? Тези животни спят най-много по два часа на денонощие Кои бозайници спят най-малко? Тези животни спят най-много по два часа на денонощие
5 типа жени, по които мъжете са луди 5 типа жени, по които мъжете са луди
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби