Най-после! Райън Рейнолдс и Хю Джакман разтърсват киновселената на Marvel в „Дедпул & Върколака“ (кино предложение)

Новият трейлър на лентата обещава брутални екшън схватки, епични сцени на забавен каданс (много ясно!), тонове остроумни закачки, метакоментари и препратки... и кървища на кило

24 април 2024
Най-после! Райън Рейнолдс и Хю Джакман разтърсват киновселената на Marvel в „Дедпул & Върколака“ (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Двама от най-култовите комиксови герои на нашето време обединяват сили в изключително забавен и рушащ всякакви граници киноспектакъл, който завинаги променя „малката киновселена“ на Marvel - „Дедпул & Върколака“.  

В новата лента с Райън Рейнолдс и Хю Джакман агентите от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него… Нещо, което звучи далеч по-лесно, отколкото изглежда, да не кажем абсолютно невъзможно.

Новият трейлър на „Дедпул & Върколака“ ни хвърля директно в екшъна, като само загатва за предизвикателството, пред което трябва да се изправят Уейд и Логан – емблематичния злодей Касандра Нова.

Видеото обещава брутални екшън схватки, епични сцени на забавен каданс (много ясно!), тонове остроумни закачки, метакоментари и препратки, кървища на кило и каквито други от задължителните елементи за филм, носещ заглавието „Дедпул & Върколака“, се сетите, включително и невероятната химия между Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

Всеки заслужава щастлив край и едно е сигурно, след дългогодишно очакване на качествено съвместно приключение на Дедпул и Върколака, най-накрая ще го  получим.

Режисьор на „Дедпул & Върколака“ е Шон Леви по сценарий на Рет Рийс и Пол Уърник. Към Рейнолдс и Джакман се присъединяват Матю Макфадиън, Ема Корин, Морена Бакарин, Род Дилейни и др.

„Дедпул & Върколака“ променят всичко от 24 юли на 3D, 4DX и IMAX 3D.

Коментирай »
Препоръчваме още
Френски маникюр срещу чупещи се нокти Френски маникюр срещу чупещи се нокти
ТЕСТ: Моника, Рейчъл или Фийби: Коя героиня от "Приятели" си? ТЕСТ: Моника, Рейчъл или Фийби: Коя героиня от "Приятели" си?
Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка
Най-честите женски заблуди за мъжете Най-честите женски заблуди за мъжете
Вълшебният коректор: 6 полезни съвета, с които да извлечем най-доброто от него Вълшебният коректор: 6 полезни съвета, с които да извлечем най-доброто от него
Съществувала е в Месопотамия и Древен Египет: Знаете ли на колко години е романтичната целувка? Съществувала е в Месопотамия и Древен Египет: Знаете ли на колко години е романтичната целувка?
Изобретателна, непочтителна, предприемчива: Мери Куонт променя модата не само с популяризирането на минижупа Изобретателна, непочтителна, предприемчива: Мери Куонт променя модата не само с популяризирането на минижупа
ТЕСТ: Колко е добра паметта ти? ТЕСТ: Колко е добра паметта ти?
Щастие в чинията: Как храната ни кара да се чувстваме добре Щастие в чинията: Как храната ни кара да се чувстваме добре
Как се газира водата? Митове и факти за газираните води Как се газира водата? Митове и факти за газираните води
Черната котка не носи лош късмет Черната котка не носи лош късмет
Любимите десерти на зодия Дева Любимите десерти на зодия Дева
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби