снимки: Форум Филм България

Представете си, че светът около нас е видеоигра... Представете си, че настъпи време, в което трябва да определяме действията си спрямо виртуални правила за оцеляване...

Звучи вълнуващо и малко страховито. Но пък какво по-хубаво от това да го видим първо на филм в новата приключенска комедия „Свободен играч“ на режисьора Шон Ливи.

В първия трейлър на продукцията ставаме свидетели на необичайни случки в иначе обичайното ежедневие на банковия касиер Гай, в чиято роля влиза любимецът на зрителите Райън Рейнолдс.

От обикновен служител, подвластен единствено на стриктния служебен график и типичната за големия град динамика, Гай се превръща в супергерой на новия свят, което обръща живота му за секунди.

Идва време той да заеме възловата роля на Свободен играч и да влезе в „играта“, която ненадейно оживява навсякъде около него. Супергерои с необикновени сили, сложни мисии и препятствия за преодоляване и едно следващо ниво, което ще ни изненада, стига да успеем да преминем настоящото.

Филмът е дело на режисьора Шон Ливи, а сценаристи са Мат Либерман и Зак Пен. Освен забележителния Райън Рейнолдс, в „Свободен играч“ участват още Тайка Уайтити, Джоди Комър, Джо Кири, Мати Кардаропъл и други.

Свободен играч“ ще ни покаже как да бъдем главни герои в живота си и ще ни припомни, че светът винаги има две лица. Въпрос на избор е кое да припознаем като свое.

Коментирай >