снимки: Virginia Records 

Любимецът на жените Адам Ламбърт издава албум с ремикси на песните от последния си албум. На 16 октомври ще се насладим на новия проект на Ламбърт, озаглавен „Trespassing EP”.

В момента едноименният сингъл „Trespassing”, продуциран от Фарел Уилямс катери световните чартове. Сингълът беше определен от Billboard като „завладяваща и много зареждаща песен”.
„..Изчакайте да видите какво съм ви подготвил, бийт, който дори Майкъл Джексън би харесал”. – казва самият Адам Ламбърт за предстоящите ремикси.

Албумът „Trespassing EP” ще бъде достъпен в iTunes и на сайта на разпространителя у нас – Вирджиния Рекърдс за предварителна поръчка.

Адам Ламбърт е продал до този момент над 2 милиона копия по света от дебютния си албум "For Your Entertainment", който излезе през 2009 година. Той получи Грами номинация за "Най-добро мъжко вокално поп изпълнение" за дебютния си сингъл “Whataya Want From Me” през 2010-та и малко по-късно издаде "Glam Nation Live CD/DVD" и "Acoustic Live! EPs".

Адам Ламбърт е първият финалист от музикалното риалити "American Idol", който осъществи световно турне в подкрепа на дебютния си албум в годината след телевизионното предаване. Адам пя по време на раздаването на европейските награди на MTV. Той излезе на една сцена с легендарните музиканти от Queen за изпълнение на "The Show Must Go On" и "We Are The Champions", които по-късно получиха наградата "Поп икони". 

 

Trespassing EP съдържание:

01 Pharrell Radio Mix                         
02 Benny Benassi Remix                      
03 Zak Waters Radio Mix                     
04 vAnity mAchine Remix                          
Never Close Our Eyes
05 R3hab Remix                                 
06 Mig & Mike Rizzo Radio Mix            
Better Than I Know Myself                  
07 Robert Marvin & Shearer Remix       
Pop That Lock                                   
08 Johnny Labs Extended Mix             

Коментирай >