Тази година лятото идва с Дуейн Джонсън, Зак Ефрон и цял куп красавици по бански. На 1 юни предпремиерно в кината ще връхлетят „Спасители на плажа“.

Най-елитният екип на плажа ще трябва да се справи с най-опасния и секси престъпник, в чиято роля ще видим Приянка Чопра (Куантико). Тя ще се превърне в истински трън в очите на Скалата, който този път ще влезе в ролята на самия Мич Бюканън, но подсилен със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон.

Освен Ефрон, съдбата изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра, чиято поява вместо радост за окото, носи взривоопасна комбинация от наркотици, убийство и труп на плажа.

И то не само един. Когато красивата индийка поема най-елитните клубове покрай плажа, охраняван от екипа на Скалата, труповете започват да никнат като гъби. И понеже полицията се оказва безсилна да спре нарастващия брой престъпления, ще се наложи бригадата от спасителите да се заеме с тази задача.

„Спасители на плажа“ идва в кината предпремиерно в кината на 1 юни и премиерно на 2 юни.

Коментирай >