снимка: 8pm

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" пуснаха датите за своето Национално лятно турне 2021 с нови песни и нов албум.

"Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката", обявиха музикантите.

От края на октомври 2020 година групата прекрати всички концерти и участия, а Стефан Вълдобрев - театралните спектакли и представянията на книгата си.

Но надеждите на петимата са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели. Затова следващите месеци "Обичайните заподозрени" ще посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път, всеки един от членовете ще се включи със свои композиции.

Поезията отново ще е дело на Стефан Вълдобрев, но в този проект освен него, със собствени тракове ще участват Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България - Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.

Коментирай >