Венера в Близнаци – планетата на любовта и парите сменя знак

Какво да очакваме в периода до 17 юни? Отговорите дава астрологът Ники Момчева

23 май 2024
Венера в Близнаци – планетата на любовта и парите сменя знак

Създадено с Leonardo AI 

 

На 23 май планетата на любовта и финансите Венера сменя знак и навлиза във въздушната енергия на Близнаци, където ще остане до 17 юни.

Венера е планетата, която свързваме с взаимоотношенията, баланса и хармонията. Тя обаче отговаря и за това как изразяваме своите емоции, как искаме да сме обичани, какво харесваме и как привличаме другите. Това разкрива астрологът Ники Момчева. Тя разказва и какво можем да очакваме през периода.  

✨До скоро Венера се намираше „на трон“ в знак Телец, тоест в своята най-силна позиция и ни насочи повече към баланс и хармония. През този период сякаш времето спря и ни накара да обърнем внимание на истинските неща в живота, които ни носят удоволствие. Темите за материалната стабилност и парите също бяха важни. Но като цяло бяхме спокойни и методични. Сега обаче енергията се променя. Въздушната природа на Венера в Близнаци ще се изрази в социални контакти, пътувания и време за забавления.

✨Венера е в Близнаци маркира и очакваното начало на лятото. Тя ще активира желание за повече лекота, връзки, общуване, казва астрологът. Тук Венера ще иска да опита от всичко и да бъде навсякъде. Няма да искаме да се задържаме много дълго на едно място. Ще усещаме безгрижие и настроение за флирт, нови преживявания и запознанства. Общуването ще бъде важно както в бизнеса, така и в личен план. Венера в Близнаци обича да споделя, да бъде и интелектуално стимулирана и всичко това ще се отрази в партньорствата ни.  

✨Идва период, в който нещата започват да се забързват, ще бъдем активни, но може и често да сменяме желанията си. Ключът е в разнообразието. Моментът е добър и за усвояване на нови знания и учене. Всички дейности, свързани с писане, говорене, презентиране, търговска дейност и реклама, ще жънат успехи. Организирайте си пътувания, посетете ново място, излезте от зоната си на комфорт, защото този период ще ни донесе доста възможности.  Бъдете отворени към новото, съветва Момчева.

✨Венера в Близнаци ще бъде в тригон (хармоничен) аспект с Плутон във Водолей. Той ще добави интензивност и страст във връзките. Ще изпитаме и необходимост за дълбочина в отношенията.

✨На 4 юни имаме съвпад между Слънцето и Венера, хармоничен аспект който ще ни донесе именно хармония и реализация в проектите и връзките, посочва още специалистът. Моментът е идеален да се поглезим, да си доставим удоволствие или да направим промяна във външния си вид. Можем да се отдадем на забавления и повече контакти.

✨На 8 юни Венера ще бъде в нехармоничен аспект със Сатурн и може да тества стабилността на отношенията ни. Каквото и да става обаче, това само ще ни покаже дали отношенията имат бъдеще или съществуват пречки, които не могат да бъдат преодолени. Не пренебрегвайте отговорностите си нито в личен, нито в работен план, съветва още Ники Момчева.  

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Пълнолуние в Стрелец –  време е за щура разходка в очакване на чудеса Пълнолуние в Стрелец –  време е за щура разходка в очакване на чудеса
Астрологична прогноза за май: Време за романтика и нови приключения Астрологична прогноза за май: Време за романтика и нови приключения
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
Препоръчваме още
Осем мъжки лъжи, "облечени" в реплики  Осем мъжки лъжи, "облечени" в реплики 
3 стъпки за добро настроение 3 стъпки за добро настроение
"Басни за деца" от Жан дьо Лафонтен (предложение за четене) "Басни за деца" от Жан дьо Лафонтен (предложение за четене)
10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО) 10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО)
Лесен трик от Хали Бери за естествено красиви крака Лесен трик от Хали Бери за естествено красиви крака
Хобито да погребваш знаменитости в Туитър Хобито да погребваш знаменитости в Туитър
Лесно като… здравословно хранене Лесно като… здравословно хранене
Как правилно да извадим кърлеж и кога да потърсим лекар Как правилно да извадим кърлеж и кога да потърсим лекар
Приказен криминален роман за деца: „Изчезналата звезда“ от Ленка Бродецка (предложение за четене) Приказен криминален роман за деца: „Изчезналата звезда“ от Ленка Бродецка (предложение за четене)
Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат
5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие 5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие
Топ 10 на най-сексапилните акценти в света Топ 10 на най-сексапилните акценти в света
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби