Венера в Рак носи обич: Как ще се отрази периодът на различните зодии

Астрологът Венета Матева разкрива какво да очакваме от гостуването на Венера в Рак и дава ценни съвети за различните знаци

16 юни 2024
Венера в Рак носи обич: Как ще се отрази периодът на различните зодии

Създадено с Leonardo AI 
 

На 17 юни принцесата на зодиака Венера се отправя на вълнуващо плаване в топлите води на знак Рак, което ще продължи до 12 юли. Астрологът Венета Матева разкрива какво означава преходът на Венера в Рак за отделните зодии. В публикация в jupiter-astrology.com тя описва и с какво се свързват планетата и знакът

Венера е израз на нашите чувства, емоции и преживявания. Тя е искрена усмивка, топъл поглед, нежно докосване, чувствена прегръдка, споделяне и изслушване. Венера е грижата за нас и желанието ни да бъдем красиви, богати, обичани и значими. Ще я открием в аромата на свежи цветя, в каймака на капучиното, в токчето на обувката, в парфюма по кожата и в бижуто на шията ни.  

Домът на знак Рак е уютен и хармоничен. Негови приоритети са искреността, обичта и всеотдайността към другия. Той е верен на хората, които обича, безрезервно щедър да помогне и даде от себе си нежност и подкрепа на света. Под негово управление са нашите корени, дом, семейство и мястото, където се прибираме и оттегляме след дългия работен ден.   

Времето е прекрасно за търсене и даване на обич, за подкрепа и разбиране.  Доверете се на този период за развитие на таланти, усвояване на готварски умения, освежаване на дома, промяна на интериорния дизайн и на гардероба, съветва Матева. В този период рецептата за успех включва мекота, търпение, стратегическо отстъпване, наблюдаване и търсене на нова информация. Заобиколете ситуацията, изчакайте по-добър момент, направете се на приятно разсеяни, спечелете време и действайте, препоръчва тя.

До 27 юни е подходящо време за решаване на семейни и имуществени въпроси. В периода можем да потърсим помирение с роднини и близки хора, с които имаме заровени конфликти, които тежат. Бъдете искрени, споделете своето мнение и дайте шанс да бъдете чути. В професионален план бъдете активни в търсене на кариерно развитие, повишение и разбиране в обтегнати отношения с колеги, казва още астрологът.

В емоционално отношение сега няма да се нуждаем от големи компании и много хора. Ще се чувстваме щастливи вкъщи с любимите хора. Тъй като Рак е най-чувствителният и лесно раним знак, Матева предупреждава да се пазим от излишна ранимост. Тя съветва да си прощаваме и да бъдем по-толерантни към думите и делата на другите.  

Как Венера в Рак ще се отрази на отделните зодии

⭐Гостуването на Венера в Рак ще донесе най-много подкрепа в делата и отношенията на родените под знаците – Рак, Риби, Скорпион, Дева и Телец. Те ще получат топлина и късмет в личен и професионален план.

⭐По-труден и противоречив ще е периодът за родените под знаците Козирог, Везни и Овен. Добре е те да довършат започнатите дела и да отложат важните си ангажименти за следващия месец.

⭐За Близнаците тази позиция на Венера няма да донесе сериозни промени на емоционално ниво. Те ще се радват на спокойствие и усещане за сигурност.

⭐Лъвовете ще имат динамичен и изпълнен с нови ангажименти период.

⭐Водолеите и Стрелците могат да очакват важни известия и развитие на делата.

Коментирай »
Още по темата
Хороскоп за юни: Очаква ни много любов и един милионерски аспект Хороскоп за юни: Очаква ни много любов и един милионерски аспект
Хороскоп за юни за всяка зодия Хороскоп за юни за всяка зодия
Юпитер влиза в Близнаци за година: Какво ще се промени Юпитер влиза в Близнаци за година: Какво ще се промени
Препоръчваме още
5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш 5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш
„Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене) „Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене)
Спазването на диети намалява риска от развитие на хронични заболявания Спазването на диети намалява риска от развитие на хронични заболявания
Впечатляващ шпионски трилър от мистериозната авторка Ели Конуей: „Аргайл“ (предложение за четене) Впечатляващ шпионски трилър от мистериозната авторка Ели Конуей: „Аргайл“ (предложение за четене)
Най-стиснатите зодии: Тези три знака са най-големите скъперници в зодиака Най-стиснатите зодии: Тези три знака са най-големите скъперници в зодиака
Разкрий тайната на всеки мъж само по зодията му (ВИДЕО) Разкрий тайната на всеки мъж само по зодията му (ВИДЕО)
Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии" Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии"
Топ 10 на най-обичаните коледни филми Топ 10 на най-обичаните коледни филми
„Чудните приказки на баба. В градината“ – пролетен букет от очарователни истории (предложение за четене) „Чудните приказки на баба. В градината“ – пролетен букет от очарователни истории (предложение за четене)
Храненето пред телевизора води до затлъстяване Храненето пред телевизора води до затлъстяване
Предложение за четене: „Похищението на Ани Торн” Предложение за четене: „Похищението на Ани Торн”
Обичаш картофи и яйца? Тази лесна рецепта е точно за теб! Обичаш картофи и яйца? Тази лесна рецепта е точно за теб!
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби