снимки: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Идол на тийнейджърите по цял свят, световноизвестната певица, актриса и композитор, Майли Сайръс се завръща с нов албум през 2013 година.

Майли Сайръс е артист с мултиплатинени продажби и е най-младият изпълнител с четири поредни #1 албума в рамките на три години. В момента Майли Сайръс записва предстоящия си четвърти студиен албум за RCA Records (Sony Music). Пилотният сингъл от албума се казва „We Can't Stop” и ще направи премиера на 3 юни.

Майли също така участва в актуалното парче на will.i.am - Fall Down, както и в последния сингъл на Снуп Лайън Ashtrays and Heartbreaks от албума Reincarnated. Звездата записа и кавър версия на класиката на Боб Дилън You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go за юбилейния албум Chimes of Freedom: The Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International.

Майли Сайръс стартира кариерата си в телевизионната поредица „Хана Монтана”, а ролята на едноименната героиня я изстрелва на върха на световната слава. Тя участва и в екранизацията на романа на Никълъс Спаркс „Последна песен“, озвучава героинята Пени в анимационния филм „Гръм“ (Bolt) и чупи рекордите по продажби с автобиографичния 3D филм Hannah Montana and Miley Cyrus Best of Both Worlds Concert. 

Последната изява на Майли на малкия екран е специалното й участие в два епизода на хитовата поредица „Двама мъже и половина”.

Коментирай >