снимка: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Певицата, актриса и вечна бунтарка Майли Сайръс отново демонстрира креативност, дори и затворена вкъщи по време на глобална изолация.

На 17 март изпълнителката стартира собствено токшоу в Instagram профила си, озаглавено Bright Minded. Името на онлайн предаването е акроним за всяка една от темите, които блондинката разисква със специалните си гости, по видео чат от разстояние:

B – blessings/curses of social media (социалните медии като благословия и проклятие)
R – reliable sources (надеждните източници на информация)
I – immune boosters (имуностимуланти)
G – getting active (как да се поддържаме активни)
H – healthy anxiety (полезното безпокойство)
T – thoughts and attention/toxins (мисли и внимание/токсини)
M – memories (спомени)
I – inflammation (раздразнение)
N – negative thoughts (негативни мисли
D – dedicating 15 minutes to something new (посвещаване на 15 минути на нещо ново)
S – sleep (сън)

В продължение на 15 епизода Майли Сайръс се стреми да предаде на зрителите успокоение, позитивизъм и чувство на свързаност по време на карантината, с помощта на звездните си гости и нейни близки - изпълнителите сър Елтън Джон, Алиша Кийс, Дуа Липа, Деми Ловато, Селена Гомес, Марк Ронсън, Рита Ора, половинката ѝ в живота Коди Симпсън, баща ѝ Били Рей и по-малката ѝ сестра Ноа Сайръс, водещите Джими Фалън и Елън ДеДженеръс, актрисите Рийз Уидърспун, Кери Уошингтън, Хилари Дъф, Зоуи Кравиц, модните икони Джеръми Скот, Хейли Бийбър, Парис Хилтън, и още много други.

Зад вълнуващото предаване, което изпълнителката на хита „Mother’s Daughter“ заснема и излъчва от дома си, стои идеята, че ако бъдем позитивни и активни в създалата се, изненадваща за повечето хора, ситуация и използваме времето вкъщи, за да работим върху себе си и да коментираме алтернативни начини да бъдем полезни на природата, тогава всичко ще се оправи.

Bright Minded стартира с епизод 1 през март и разговор с д-р Амен, прочут психолог, с когото Майли Сайръс обсъжда предимствата и недостатъците на социалните медии по време на пандемията, и това как технологиите ни помагат да останем свързани със света.

В рамките на всеки епизод, звездните гости разкриват пред Майли и последователите ѝ в Instagram различни трудности от личния си живот и дават съвети от първо лице.

Селена Гомес признава, че е диагностицирана с биполярно разстройство, като споделя как се справя с неспокойствието и по какъв начин, връщайки се в детските си спомени, се чувства закриляна и позитивна.

На свой ред актрисата и певица Деми Ловато, разказва за пътя, който е изминала, за да се възстанови от свръхдоза през 2018 година, както и през какви промени е преминало тялото ѝ и как се е научила да приема и харесва себе си такава, каквато е.

В епизод 4 се включва и един от любимите дизайнери на Майли Сайръс, ексцентричният Джеръми Скот, който показва как сами да си изработим забавен и цветен дизайн, а в епизод 5 Майли и моделът Хейли Бийбър, съпруга на Джъстин Бийбър, се гримират заедно, докато размишляват върху сексуалността и духовността.

В 15-и епизод Майли се свързва със сър Елтън Джон в дома му в Лос Анджелис, който посвещава разговора на борещите се с коронавируса лекари на първа линия и ада, през който преминават. След като събира 8 милиона долара по време на специалните домашни концертите на iHeart и ги дарява на организациите Feeding America и First Responders Children's Foundation, емблематичният британски изпълнител продължава активно работата си по фондацията Elton John AIDS Foundation, за да подсигури заболелите от СПИН с нужните лекарства и медицински грижи и по време на кризата. Той завършва разговора с апел за това колко е важно да се свързваме с близките си и да им напомняме колко много означават за нас, като се надява, че след като кризата премине, хората ще са по-добри един към друг.

Bright Minded можете да гледате в Instagram профила на Майли Сайръс

Коментирай >