За трета поредна година, лятото в столицата няма да е скучно благодарение на Party Animals Bulgaria и техния проект Monster Hip Hop Pool Party. Тази година организаторите имат  удоволствието да ви поканят на една вече традиция през летният сезон, на едно преживяване което може да ви накара да говорите за него цяла година, преживяване което ще ви накара да се усмихнете и да забравите, че не сте на морето.

Партитата, които събират между 1000 и 2000 души всяка събота ще съберат на сцената артисти като 100 Кила, Криско, Графа, Лора Караджова, Спенс, Били Хлапето, Lexus (Michael Fleming от група Tri-0-Five), Дим4о и Ф.О., Михаела Филева, VenZy, Young BB Young, Играта и Лео, Ice Cream, „СкандаУ“, Marteen & Daze и най-добрите Dj в този стил: Fed, George, Станчо, Ray Bon (Хип-хоп селектор на 2012), Pheel и резидент DJ на партитата Bugs, Fail 2 (Usual Suspektz). Водещ ще е не по-малко безизвестният N.A.S.O (познат от музикалният проекта на БНТ – „Групата“), а балет „МаГия“ ще радва всички присъстващи с танцовите си умения.

За първи път феновете ще имат възможност да се забавляват цяла нощ, а на тяхно разположение ще са водна пързалка, пясъчно волейболно игрище, PlayStation конзоли и традиционните за тези пул партита водни надуваеми играчки и пистолети.

Феновете имат още една причина да се радват тъй като организаторите са помислили и за техния превоз – за всяко парти ще има организиран транспорт в двете посоки от определени точки на София с което всеки, който иска да присъства, ще спести разходи.

Организаторите създават за пръв път и Електронно пул парти с участието на: Juan Alvarez, Павел Петров, Методи Христов, Стан Колев, Коки и Силва, No Good, Valentine, Mascota, Dias, Marteen и Camp Session. Компания ще им правят и сексапилните дами на Биляна Йотовска и The Secret Garden Show.

Организаторите са се подготвили и с най-голямото турне в страната с общо 71 дати за два месеца и половина, като основни парти точки ще са: Варна, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Петрич, Плевен, Русе, Монтана, Созопол, Приморско, Обзор и Слънчев Бряг.

Дата и място на събитието: От 15 юни до 31 аАвгуст – всяка събота басейн „Балканика“ кв. Банкя, Банско Шосе 23 (срещу Хиподрума към Банкя) . Транспорт – Пилони на НДК и McDonalds (за повече информация www.facebook.com/PartyAnimalsBulgaria). Входът е 10 лева, не се допускат лица под 18-годишна възраст.

Коментирай >