Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс в “Капитан Марвел 2”

Когато легендите се сблъскат, се раждат герои

21 юли 2023
Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс в “Капитан Марвел 2”

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Този ноември ни предстои галактическа среща от ново измерение с един от дълго чаканите филми на Marvel – “Капитан Марвел 2” (The Marvels). Носителката на „Оскар“ Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс – могъща и харизматична героиня, която за пореден път е изправена пред предизвикателство от космически размери.

Успяла да възвърне самоличността си от тираничните Крий, Данвърс е готова за отмъщение, но в резултат на непредвидени обстоятелства поема бремето на една дестабилизирана вселена. Внезапно и необяснимо силите ѝ се преплитат с тези на Моника Рамбоу (Тейона Парис) – дъщерята на нейната приятелка и колега пилот Мария Рамбоу, и Камала Кан (Иман Велани) – тийнейджърка-мутант, която идолизира Капитан Марвел.

Триото трябва да обедини усилията си и да се научи да работи в синхрон, за да разгадае защо физически разменят местата си всеки път, когато използват способностите си. От космическото им приключение зависи спасяването на света от невиждана досега опасност, а единственият им съюзник е борещият се със собствените си демони Ник Фюри (Самюъл Л. Джаксън).

Новият трейлър на “Капитан Марвел 2” ни грабва още с първите кадри и ни изпраща в един необкновен и непознат свят. Той разкрива необятния потенциал на героите, които се изправят пред лични изпитания и неочаквани премеждия, като същевременно запазва типичния за продукциите на Марвел хумор.

Режисьор на “Капитан Марвел 2” е Ниа ДаКоста, по сценарий на Меган МакДонъл, Ниа ДаКоста, Елиса Карасик и Зеб Уелс. Главните роли са поверени на Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и др.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

„Капитан Марвел 2“ е на голям екран от 10 ноември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Коментирай »
Още по темата
Първи кадри от „Капитан Марвел 2“ (ВИДЕО) Първи кадри от „Капитан Марвел 2“ (ВИДЕО)
Препоръчваме още
Откриха връзка между нелекуваната хипертония и появата на миоми на матката Откриха връзка между нелекуваната хипертония и появата на миоми на матката
Историята на най-успешния град държава в света: „Сингапур и изграждането на съвременна Азия“ от Джийван Васагар Историята на най-успешния град държава в света: „Сингапур и изграждането на съвременна Азия“ от Джийван Васагар
Топ 4 на упражненията, които укрепват сърцето Топ 4 на упражненията, които укрепват сърцето
„А може би трябва да поговориш с някого“ от Лори Готлиб (предложение за четене) „А може би трябва да поговориш с някого“ от Лори Готлиб (предложение за четене)
„Злата орисница“ от Том Кука носи магия, любов и смърт (предложение за четене) „Злата орисница“ от Том Кука носи магия, любов и смърт (предложение за четене)
Жените искат секс, мъжете – прегръдки?! Жените искат секс, мъжете – прегръдки?!
Жените, мъжете и сексът на първа среща Жените, мъжете и сексът на първа среща
Франк Талис ни помага да открием смисъла в „Как да живеем в ерата на тревожността“ (предложение за четене) Франк Талис ни помага да открием смисъла в „Как да живеем в ерата на тревожността“ (предложение за четене)
Знаете ли защо кучето е най-добрият приятел на човека? Знаете ли защо кучето е най-добрият приятел на човека?
„Рафаело“ от Франческо Фиорети, автор на „Тайната библиотека на Леонардо“ (предложение за четене) „Рафаело“ от Франческо Фиорети, автор на „Тайната библиотека на Леонардо“ (предложение за четене)
10 клишета за живота, които рано или късно разбираме, че са верни 10 клишета за живота, които рано или късно разбираме, че са верни
„Американски речник“ от Дубравка Угрешич (предложение за четене) „Американски речник“ от Дубравка Угрешич (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби