Първи кадри от „Капитан Марвел 2“ (ВИДЕО)

Обединението променя всичко

12 април 2023
Първи кадри от „Капитан Марвел 2“ (ВИДЕО)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Този ноември, героите се променят. Един от най-могъщите Отмъстители, Карол Данвърс (Брий Ларсън) се завръща в продължението на „Капитан Марвел“ – един от най-големите хитове в киновселената на Marvel, която навлиза в петата си фаза. В “Капитан Марвел 2” съдбата и силите на Данвърс се оказват необяснимо преплетени с тези на Моника Рамбоу (Тейона Парис) – дъщерята на нейната приятелка и колега пилот Мария Рамбоу и Камала Кан (Иман Велани) – познатата от сериала “Ms. Marvel” тийнейджърка мутант, която идолизира Капитан Марвел.

Напълно необяснимо и без значение от мястото, на което се намират, Данвърс, Рамбоу и Кан започват физически да разменят местата си всеки път когато използват силите си. За да разкрият причината за странната ситуация, която създава сериозни грижи не само на тях самите, трите героини трябва да действат заедно и да стигнат по-бързо, по-високо и по-далеч от всичко, което са смятали за възможно до момента, като единствената помощ, на която могат да разчитат, е борещия се със собствените си демони Ник Фюри. А отговорът на загадката разкрива опасност, каквато Земята не е срещала до момента.

Първият трейлър на “Капитан Марвел 2” ни уверява, че наред с драматичната история и  вълнуващата мистерия, амбициозната продукция, предвождана от режисьорката Ниа ДаКоста ще предложи на зрителите и много хумор и забележителен екшън, които не отстъпват на най-големите филми от забележителната киновселена на Marvel.  

Режисьор на „Капитан Марвел 2“ е Ниа ДаКоста, по сценарий на Меган МакДонъл, Ниа ДаКоста, Елиса Карасик и Зеб Уелс.

В ролите са Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и др.

Ще се срещнем с „Капитан Марвел 2“ на 10 ноември в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Коментирай »
Още по темата
Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс в “Капитан Марвел 2” Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс в “Капитан Марвел 2”
Препоръчваме още
7 начина да станеш по-уверена в себе си 7 начина да станеш по-уверена в себе си
Истинските мащаби на пандемията: COVID-19 коства 336 милиона години човешки живот Истинските мащаби на пандемията: COVID-19 коства 336 милиона години човешки живот
 Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“ Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“
Защо популярната диета "30 растения" всъщност не е особено полезна Защо популярната диета "30 растения" всъщност не е особено полезна
Яденето на месо е мъжествено, приготвянето на барбекю - „мъжка работа“? Яденето на месо е мъжествено, приготвянето на барбекю - „мъжка работа“?
3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО) 3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО)
4 мързеливи идеи за вкусен десерт от стар и изсъхнал козунак 4 мързеливи идеи за вкусен десерт от стар и изсъхнал козунак
Най-вкусните печива по света Най-вкусните печива по света
Погребални небостъргачи, хотели за мъртъвци и междузвездни кораби в „Докъде се издигаме в мрака“ от Секуоя Нагамацу (предложение за четене) Погребални небостъргачи, хотели за мъртъвци и междузвездни кораби в „Докъде се издигаме в мрака“ от Секуоя Нагамацу (предложение за четене)
По-малко секс за красивите жени По-малко секс за красивите жени
Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс
Големи котки се радват на свободата (ВИДЕО) Големи котки се радват на свободата (ВИДЕО)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби