снимки: Форум Филм България

Какво се случва, когато един от най-емблематичните комедианти на всички времена се изправи срещу любим герой от детските компютърни игри? Случва се „Соник: Филмът“.

Приключенската продукция ни запознава с нови образи, които се появяват в живота на добронамерения син герой и го обръщат с главата надолу.

Нови оригинални самостоятелни плакати на главните герои ще зарадват всички почитатели на филма, вдъхновен от една от най-популярните поредици компютърни игри на всички времена - Sonic the Hedgehog на SEGA. Сред тях са Джеймс Марсдън, който се превръща в пазител на готиния таралеж, получавайки прозвището Царят на поничките, както и неговата прекрасна половинка Мади, в чиято роля влиза Тика Съмптър.

Останалите плакати са отредени на неподражаемия Джим Кери и, разбира се, „звездата“ на продукцията – уникалният Соник.

Соник попада на мушката на безкомпромисния доктор Роботник (Джим Кери), известен и арогантен учен.

Неговата необикновена дарба да бъде адски бърз и благодарение на нечовешката скорост, която развива, да се справя с безброй ситуации, се превръща в новата научна амбиция на безскрупулния учен.

Колко обрати и драматични решения ще настъпят и дали Соник наистина има място на Земята, ще разберем съвсем скоро и то…по най-бързия начин.

Режисьор на „Соник: Филмът“ е Джеф Фаулър, а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър.

Продуценти са Нийл Х. Мориц, Тору Накахара и Такеши Ито.

Коментирай >