Футболните страсти достигат кулминацията си с „Blue Lock The Movie: Episode Nagi“ (кино предложение)

Филмът е създаден по продадената в над 30 млн. екземпляра и удостоена с наградата „Коданша“ манга на Мунеюки Канеширо и Юсуке Номура

8 юни 2024
Футболните страсти достигат кулминацията си с „Blue Lock The Movie: Episode Nagi“ (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

С края на Евро 2024 футболните страсти няма да утихнат, а ще достигнат кулминация с най-лудото и напрегнато футболно аниме, което най-накрая ще дебютира на големия екран с „Blue Lock The Movie: Episode Nagi“, съобщават от Forum Film Bulgaria. Филмът е създаден по продадената в над 30 млн. екземпляра и удостоена с наградата „Коданша“ манга на Мунеюки Канеширо и Юсуке Номура, която разказва за специалната тренировъчна програма Blue Lock, чиято цел е да създаде най-великия нападател и да изведе Япония до световна слава във футбола.

„Голяма разправия“. Това е любимата фраза на гимназиста втора година Наги Сейширо, докато той живее скучния си живот. Всичко се променя, когато неговият съученик Микаге Рео, който мечтае да спечели Световната купа, открива скритите заложби на Наги и го вдъхновява да играе футбол и да сподели своя изключителен талант. Един ден Наги получава покана за мистериозния проект Blue Lock, където го очаква среща с най-даровитите нападатели, събрани от цялата страна. Мечтата на Наги да стане най-добрият, заедно с Рео, ще отведе този вундеркинд в свят, за който дори не е подозирал. Гениалният играч може да блесне само когато някой го открие... Сега невероятният талант и характер на Наги Сеиширо ще възпламенят света на футбола.

Tрейлърът на „Blue Lock The Movie: Episode Nagi“ открехва вратата на „съблекалнята“, като ни запознава с Наги и Рео, чиято среща ще промени както техния живот, така и света. Видеото само загатва за изключително динамичния, интензивен и много емоционален свят на Blue Lock, който очаква любителите на аниметото и футбола в кината този юли. Вижте историята на гения, който ще промени света!

Режисьор на „Blue Lock The Movie: Episode Nagi“ е Шунсуке Ишикава по мангата на Мунеюки Канеширо и Юсуке Номура. Сценарий и композиция Таку Кишимото; дизайн на героите Юсуке Номура. Продуцент е Eightbit. В ролите са Нобунага Шимазаки, Юма Учида, Казуюки Окитсу, Казуки Ура, Тасуку Каито, Юки Оно и др.

Футболните страсти достигат кулминацията си с „Blue Lock The Movie: Episode Nagi“ от 19 юли в кината.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Коментирай »
Препоръчваме още
Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете
Предложение за четене: „Време и стил. Контури на историята на модата през XX век“ Предложение за четене: „Време и стил. Контури на историята на модата през XX век“
15 цитата, които ще направят деня ти по-добър 15 цитата, които ще направят деня ти по-добър
„Коя е билката?“ - лечебните свойства на 17 растения, които можем да открием в България (предложение за четене) „Коя е билката?“ - лечебните свойства на 17 растения, които можем да открием в България (предложение за четене)
Маска с аспирин, кисело мляко и мед срещу акне Маска с аспирин, кисело мляко и мед срещу акне
Новите изкусителки Новите изкусителки
Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат   Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат  
„Как да отглеждате вашето дете с мозъчно увреждане“ от Глен Доман (предложение за четене) „Как да отглеждате вашето дете с мозъчно увреждане“ от Глен Доман (предложение за четене)
Нещата, за които той никога няма да те разбере Нещата, за които той никога няма да те разбере
За най-малките: „Господин Катеричко знае пътя към щастието“ За най-малките: „Господин Катеричко знае пътя към щастието“
 Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“ Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“
Ултимативният тест за не/пораснали: Можеш ли да се наречеш възрастен или още си малко дете? Ултимативният тест за не/пораснали: Можеш ли да се наречеш възрастен или още си малко дете?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби