На снимките: Поли Генова, Рафи и Ицо Хазарта/снимки: БГ Радио

Броени дни остават до церемонията по връчване на музикалните награди на БГ Радио 2019.

На 22 май Пловдив посреща някои от най-обичаните изпълнители, както и любимите водещи на БГ Радио за грандиозна церемония в зала Колодрум.

Началният час на концерта е 20:00, а за първи път тази година Рафи няма да води сам – в ролята на домакин влиза и Поли Генова.

Само месец след раждането на първото ѝ дете, Поли Генова ще стъпи на сцената не само с изпълнение, но и като втори водещ на церемонията.

Рафи също ще представи най-новата си песен, а на сцената с дебютен сингъл ще се качат и първите артисти в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment Трио Trinity.

На сцената ще излезе и Ицо Хазарта, за да представи новия си сингъл „Гладен“. Песента ще прозвучи за първи път в ефира на БГ Радио на 21 май в предаването “Любими песни за любими хора“.

Хазарта участва в церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио за първи път от 13 години.

На сцената ще се качат и дългоочакваните победители в деветте категории, 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

NOVA ще излъчи церемонията по връчване на музикалните награди на БГ Радио на 25 май в 22:15 часа.

8
коментара >