снимки: Монте Мюзик

Броени дни преди Коледа певицата направи кавър версия и видео на една от най-популярните коледни песни по света - "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"Беше изключително тежка година за всички ни. За мен тази песен е един подходящ завършек. Въпреки всички изпитания на изминалата година вярвам, че на Коледа всеки намира в себе си повече светлина“, казва оптимистично Марина Кискинова.

„Важно е да си помагаме, да се подкрепяме и да се грижим един за друг в този момент. Въпреки всички трудности през изминалите месеци, продължавам да вярвам, че светлата страна винаги побеждава накрая. Надявам се песента да напомни на хората, колко е важно да сме единни, истински, обичани и обичащи" споделя още певицита.

Аранжиментът и изпълнението на рояла са на Станислав Арабаджиев, който участва и във видеото. Цялостното звучене е на Веселин Ценов – Algoriddim, а видеото е заснето от Пламен Петков.

В клипа, който е заснет по време на създаването на кавър версията в студио "Пекарната", взима участие и Кара - малкото чихуахуа на Марина.

Коментирай >