Меркурий в Телец – какво да очаква всяка зодия през периода

Меркурий ще гостува в дома на Телец до 3 юни

14 май 2024
Меркурий в Телец – какво да очаква всяка зодия през периода

Създадено с Playground AI & Canva.com

 

Вечерта на 15 май планетата на комуникациите – Меркурий, ще навлезе в скъпия дом на знак Телец, оставайки негов гост до 3 юни. Планетата изразява начина ни на мислене, възприятие, изразяване и свързване с околните чрез всички форми на комуникация. Това съобщава астрологът Венета Матева в jupiter-astrology.com.  

С пътешествието на Меркурий в земите на знак Телец ще бъдем свидетели на повече стабилност в делата и думите. Ще бъдем по-разумни и ще имаме желанието да обмисляме добре действията си. В новото си положение Меркурий ще говори повече за любовта, хармонията и разбирателството. Ще ни се иска да бъдем по-търпеливи, смирени и приемащи. Информацията ще достига до нас с повече пролетно настроение и усмивки. Целите които си поставяме сега ще се радват на силен заряд от желание, мотивация и упоритост да бъдат успешни. Бъдете активни и организирайте важните си срещи, препоръчва Матева и посочва – сега ще бъдете чути, разбрани и подкрепени.

Между 25 май и 1 юни Меркурий има приятелски разговор с щурия и непокорен Уран. В тези дни можем да посрещнем нови идеи, вдъхновение,  неочаквани срещи, смели идеи и дръзки решения.

Астрологът разкрива и какво да очакват представителите на различните зодии през периода:

⭐Гостуването на Меркурий в разкошния дом на Телеца ще донесе успех и напредък на Телците, Девите и Козирозите. Те ще могат да подредят мислите си, да направят успешни срещите си, да пътуват и да сбъдват планове и мечти.   

⭐Телците трябва да действат, а Скорпионите да внимават с комуникацията. Възможно е да се чувстват неразбрани и объркани между много идеи и липсата на възможности.

⭐Водолеите и Лъвовете също е може да не намират необходимата почва за да бъдат чути. Не е изключено планове с пътувания и срещи да бъдат възпрепятствани.

⭐Овните могат да събират плодовете от започнатите дела.

⭐Близнаците е добре да се подготвят с добра стратегия и планове за бъдещето си.

⭐Раците и Рибите могат да очакват раздвижване в делата и добри новини.

⭐Везните ще се радват на динамика и хармония.

⭐Стрелците трябва да внимават при работа с документи и да очакват нови възможности.

Коментирай »
Още по темата
Астрологична прогноза за май: Време за романтика и нови приключения Астрологична прогноза за май: Време за романтика и нови приключения
Венера в Телец: Планетата на любовта променя посоката си през май Венера в Телец: Планетата на любовта променя посоката си през май
Край на ретроградния Меркурий! Какво следва Край на ретроградния Меркурий! Какво следва
Препоръчваме още
6 съвета за справяне с ревността 6 съвета за справяне с ревността
Няколко мързеливи идеи за вкусна и бърза вечеря Няколко мързеливи идеи за вкусна и бърза вечеря
ТЕСТ: Добър готвач ли си? ТЕСТ: Добър готвач ли си?
Защо спираме да правим секс с гаджето си Защо спираме да правим секс с гаджето си
„Унищожителят на меча“: Битката между доброто и злото е по-кръвожадна от всякога (предложение за четене) „Унищожителят на меча“: Битката между доброто и злото е по-кръвожадна от всякога (предложение за четене)
Сиренява лютика с патладжан - традиционна и вкусна рецепта от Иван Звездев Сиренява лютика с патладжан - традиционна и вкусна рецепта от Иван Звездев
Едно необичайно изпълнение на Sweet Dreams на Бионсе Едно необичайно изпълнение на Sweet Dreams на Бионсе
Франк Тилие разкрива тайните на „Недовършеният ръкопис“ (предложение за четене) Франк Тилие разкрива тайните на „Недовършеният ръкопис“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Превръщаш ли се в майка си? 👩‍👧 ТЕСТ: Превръщаш ли се в майка си? 👩‍👧
В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене) В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене)
Багаж в последния момент - ами сега? Багаж в последния момент - ами сега?
Вихрушка от бедствия и триумфи: „Родените в полунощ“ от Салман Рушди (предложение за четене) Вихрушка от бедствия и триумфи: „Родените в полунощ“ от Салман Рушди (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби