"Слънцето също е звезда" изгрява в кината на 17 май /снимки: Форум Филм България

"Слънцето също е звезда" е новият филм по бестселър на Никола Юн. Звезди в романтичната драма са екзотичната Яра Шахиди и секссимволът Чарлз Мелтън

Лентата е съвременна приказка за любовта, която се опитва да преодолее всички препятствия. Филмът поставя въпроса дали съдбата или произволните събития са тези, които определят живота ни. 

Романтичният колежанин Даниел Бай и родената в Ямайка прагматична Наташа Кингсли се срещат случайно и мигновено са привлечени един от друг. Но едва ли има по-неподходящ момент да прехвърчат искрите на любовта, защото остават броени часове от последния ден на Наташа в САЩ. Тя и цялото ѝ семейство предстои да бъдат депортирани.

Даниел е моментално убеден, че двамата са родени един за друг и съдбата им е да изживеят живота си заедно. Ще бъде ли любовта достатъчна и той достатъчно убедителен, за да се превърнат двамата непознати в истински щастлива двойка?

Режисьор на "Слънцето също е звезда" е Рай Русо Йънг. Сценарият е дело на Трейси Оливър, която заедно с Пам Хърш е и изпълнителен продуцент. 

"Слънцето също е звезда" изгрява в кината на 17 май.

Коментирай >