снимки: Форум Филм България

Януари 2020 година започва ударно за киноманите.

На голям екран зрителите ще имат възможност да видят неподражаемия по своя стил и способности и леко ексцентричен „Доктор Дулитъл“.

Екранизацията, вдъхновена от романа на писателя Хю ЛофтингПътешествията на доктор Дулитъл“, се връща за нов живот, представен през иновативния прочит на режисьора Стивън Гейгън и суперзвездата Робърт Дауни-Джуниър в главната роля.

Първият трейлър на продукцията директно ни въвлича в необичайната вселена на странника Дулитъл, който буквално се е капсулирал в особен свят, а негови най-достойни събеседници са единствено животните.

Първите кадри от „Доктор Дулитъл“ подсказват за началото на опасно пътешествие, в което той и всички негови приятели от разнородния животински свят се впускат стремглаво.

Бурни води и изпитания по пътя към крайната цел на нестандартния отбор, един емблематичен саундтрак и една толкова фантастична реалност, че чак прилича на истинска – това са само част от посоките, които новата вдъхновяваща продукция на Universal ни предлага. А на нас ни остава да се насладим на изключителната история.

Във филма участват Робърт Дауни-Джуниър, Майкъл Шийн, Джеси Бъкли, Антонио Бандерас и др.

Сред звездите, които подаряват гласовете си на животни, са Ема Томпсън, Марион Котияр, Селена Гомес, Рами Малек, Джон Сина и други брилянтни актьори, които вдъхват уникален характер на всеки образ.

Режисьор на „Доктор Дулитъл“ е Стивън Гейгън, а сценарият е дело на Гейгън заедно с Крис МакКей. Продуцент е Джо Рот.

Запазете самообладание до 10 януари 202 година, когато в кината влиза „Доктор Дулитъл“ на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Коментирай >