Орлин Павлов, снимка: Vip Brother

Сексапилната синоптичка Никол Станкулова и очарователният Орлин Павлов са най-красивите българи за 2012 година, показа едномесечното гласуване в единствената подобна класация у нас, подредена от viewsofia.com.

За пета поредна година класацията топ 50 на най-красивите българи събра каймака на родния елит и определи 25 жени и 25 мъже, които през отминаващата 2012-та са заслужили вниманието и интереса на публиката.

С абсолютно мнозинство сред 25-те дами още в първите дни на гласуването се открои прекрасната синоптичка Никол Станкулова, която се представи отлично и в изданието на VIP Brother 2012. С 833 гласа тя задмина всички родни хубавици и знаменитости, а след нея на второ място остана най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова, с 567 гласа и джаз певицата, която журираше "България търси талант" Хилда Казасян, с 544 гласа.

За най-красив български мъж с 773 гласа беше избран тазгодишният победител в четвъртия сезон на VIP Brother Орлин Павлов, който повтаря успеха си от 2009 г., когато за първи път успя да омагьоса читателите ни със заразително доброто си настроение, мъжественост и чар. Поп певецът бе определен за най-красивият българин на 2012 година, а след него в класацията по брой гласове е талантливият и секси актьор - Захари Бахаров, който взе 616 гласа и за поредна година заема почетното второ място. Веднага след него с 487 гласа се нареди чаровникът Иво Аръков, който познаваме от филма на Валери Йорданов "Кецове", но също така е обещаващ театрал, който танцува, пее, свири на пиано, кара сноуборд и владее два езика.

Така приключи годишната класация Топ 50 на най-красивите българи, която ViewSofia прави за пета поредна година и в която участващите получиха близо 20 000 гласа в своя подкрепа. В новата 2013 очаквай ексклузивни интервюта с двамата фаворити.

Пожелаваме на всички щастлива и успешна нова година.

Коментирай >