снимки: Форум Филм България

Забравете миналото и последвайте съдбата си със Замръзналото кралство 2!

Шест години след като „Замръзналото кралство“ се превърна в световен феномен и с приходи от 1,27 млрд. долара оглави класацията за най-касов анимационен филм на всички времена, от Дисни ни канят на ново шеметно и незабравимо приключение в неповторимия, магичен и снежно-приказен свят на Елза и Анна.

Оставили зад гърба си турбулентните събития, разказани в първия филм, в „Замръзналото кралство 2“ двете сестри Елза и Анна, техните приятели и всички в Арендел живеят в хармония.

Един ден обаче Елза започва да чува мистериозен повик и не след дълго кралството се оказва в опасност.

За да възстанови нарушеното равновесие в дома им, Елза предприема опасно пътешествие далеч на север към източника на повика. Там е скрита древна тайна, която пази ключа за миналото и невероятните ѝ магични способности.

Решени никога да не се разделят и заедно да се изправят пред лицето на опасността, Анна, Кристоф, Олаф и Свен тръгват по нейните стъпки, готови да се справят с всичко, което предстои.

В „Замръзналото кралствоЕлза се страхуваше, че силите ѝ са прекалено опасни за този свят... В „Замръзналото кралство 2“ тя ще се надява, че са достатъчни, за да го спасят.

Любимите на деца и възрастни герои се завръщат и ще ни припомнят колко важно е семейството, а този път ще се срещнем и с нови приятели и опасности, които без съмнение ще превърнат „Замръзналото кралство 2“ в поредния огромен хит на Дисни.

Част от новите герои можете да видите в най-новия трейлър на анимацията, а сред тях е и бъдещият любимец на по-малките зрители – очарователен саламандър, който обожава снежинките на Елза.

Режисьори на „Замръзналото кралство 2“ са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко.

Припомнете си снежната магия, която ще ни завърти в още по-безпощадна вихрушка със „Замръзналото кралство 2“ в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.

Коментирай >