Новолуние в Козирог – време за ново начало и сбъдване на мечти

Mожем да отправим желанията си към Вселената по теми, свързани със знак Козирог

9 януари 2024
Новолуние в Козирог – време за ново начало и сбъдване на мечти

Създадено с DALL·E на OpenAI

На 11 януари точно в 13:56 часа ни очаква първото новолуние за 2024 година на 20 градуса в земния знак Козирог.

Това е моментът, в който Луната прави пълна обиколка на астрологичното колело и застава до Слънцето. Това разказва астрологът Ники Момчева. По думите ѝ това е магичен момент, в който енергиите на двете тела се сливат и дават възможност за сбъдване на нашите мечти – време за ново начало, проекти и идеи. Момчева разкрива, че енергията за старт на новата година ще е много силна не само, защото това е първото новолуние за 2024 г., а и защото ще можем да отправим желанията си към Вселената по теми, свързани със знак Козирог, а такава възможност не сме имали през 2023 година. 

Подходящи теми за новолунието:

  • Сигурност в бъдещето
  • Поемане на отговорност
  • Постигане на цели/признание
  • Успех/реализация
  • Умение за управление
  • Самодисциплина

✨Първото Новолуние символизира целта и амбицията и ще ни помогне да структурираме живота си и да направим ясен план как да реализираме плановете си. Знак Козирог е ориентиран към резултата – стъпка по стъпка, с търпение и упорита работа право към реализация и развитие, допълва астрологът. Това е знакът, който се управлява от планетата Сатурн, а това е планетата, която управлява 2024 година, така че неслучайно започваме годината с енергията на най-издръжливия знак в зодиака, а това ще ни даде сила и мотивация. 

✨Новолунието в Козирог активира темите, свързани и с нашето кариерно развитие и професионална среда и тази енергия дава възможности да превърнем плановете си в реалност. Знак Козирог изисква да спазваме законите и да уважаваме йерархията, така че не го забравяйте, съветва специалистът. Тя допълва: „Хубаво е да помислим какво ни ограничава и готови ли сме да поставим стабилни основи и да градим, готови ли сме да се лишим от нещо, за да постигнем наистина задоволителен резултат. Време е да предприемем конкретни стъпки и да поемем пълна отговорност за живота си“.

Месечен хороскоп за януари: Какво ни вещаят звездите за началото на 2024 г. 

✨Козирог (Сатурн) се управлява от бог Кронос – богът на времето, така че само времето може да покаже готови ли сме да дадем за това, което искаме? Всичко, което бъде планирано и активирано на новата Луна, ще стане реалност и ще видим резултати през есента на 2024 година, разкрива астрологът. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Месечен хороскоп за януари: Какво ни вещаят звездите за началото на 2024 г. Месечен хороскоп за януари: Какво ни вещаят звездите за началото на 2024 г.
Психосоматиката и болестите – 10 симптома, чрез които тялото ни алармира за проблем Психосоматиката и болестите – 10 симптома, чрез които тялото ни алармира за проблем
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
Препоръчваме още
Антъни Хопкинс за работата си в "Тор": „Безсмислена актьорска игра“ Антъни Хопкинс за работата си в "Тор": „Безсмислена актьорска игра“
Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти
„Да пътуваш в петък 13-и“ от Таня Глухчева (предложение за четене) „Да пътуваш в петък 13-и“ от Таня Глухчева (предложение за четене)
„Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене) „Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене)
ТЕСТ: Къде ще намериш любовта? ТЕСТ: Къде ще намериш любовта?
Бирата лекува простуда Бирата лекува простуда
ТЕСТ: Кажи ми зодията си и аз ще ти разкрия най-голямата ти слабост ТЕСТ: Кажи ми зодията си и аз ще ти разкрия най-голямата ти слабост
Най-вълнуващата свалка...онлайн Най-вълнуващата свалка...онлайн
10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“ 10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“
Защо яйцата експлодират в микровълнова печка? Защо яйцата експлодират в микровълнова печка?
Кулинарно пътешествие по егейското крайбрежие на Турция Кулинарно пътешествие по егейското крайбрежие на Турция
Много бъдещи майки страдат от липса на витамини, важни за бебето и тях самите Много бъдещи майки страдат от липса на витамини, важни за бебето и тях самите
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби