Пълнолунието в Козирог ни променя: За какво е подходящ периодът

Това е мощен процес, който ще ни помогне да изясним важни истини

Пълнолунието в Козирог ни променя: За какво е подходящ периодът

Създадено с Leonardo AI 
 

В 04:07 часа на 22 юни ни очаква пълнолуние на 1 градус на знак Козирог. Пълнолунието е фаза на Луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Енергията на пълнолунието означава край и завършек. Това е мощен процес, който ще ни помогне да изясним важни истини, разкрива астрологът Ники Момчева.

✨Пълнолунието е по оста Рак-Козирог, така че тук ще трябва да преразгледаме наученото до момента и да поемем емоционална отговорност грешките си. Пълнолунията винаги са емоционални, но сега ще трябва да поемем отговорност за емоциите си. Може да бъде болезнено и да се самонаказваме, но земната и кардинална енергия на Козирог ще ни помогне да погледнем към целите си и да си изясним темите, свързани с нашия статус, кариера, професионалната ни реализация и да открием какви искаме да бъдем.

✨Това пълнолуние наистина ще промени отношението ни към живота и към разбирането ни за нашето място в обществото, казва Момчева. Ще преосмислим как се представяме и реализираме. Няколко дни преди и след пълнолунието може да почувстваме невероятно силна подкрепа в действия, насочени към постигане на цели и решаване на текущите задачи. Не се страхувайте да сложете край на това, което ви пречи да се обновите, съветва тя.

✨Тази година ще имаме две пълнолуния в Козирог, като следващото е на 21 юли, посочва астрологът и напомня, че тази година се управлява от Сатурн (планетата – управител на Козирог), така че ще трябва да поработим и да изясним темите му. Знак Козирог се характеризира с постоянство и дисциплина, както и с нашия социален образ – какво работим, как се развиваме, какво сме постигнали. Той ни учи на воля и търпение в постигането на целите си. В този процес е важно да намерим баланс между нашия статут и емоционалната удовлетвореност. Да се запитаме дали това, което правим, мястото, където се намираме, и амбициите, които преследваме, ни удовлетворяват? Имаме ли стабилност?

 ✨Пълнолунието в Козирог ни насърчава да взимаме отговорни решения, да работим търпеливо и да избягваме забавянето на работата, така че ще трябва да довършим работните си ангажименти. Всеки, който преминава през криза на самореализация, може да получи интересни нови предложения през следващите седмици. Много от нас ще усетят необходимост от нови перспективи, както и да установят лични отношения или да заемат нова социална позиция. Тази енергия ще ни помогне да се фокусираме върху най-важното за нас и да определим пътя си, казва Момчева.

✨През този период някои процеси ще стигнат до своя логичен завършек. Отлично време е да подобрим квалификацията си, да развием нови умения -да поставим основата за бъдещо развитие. Пълнолунието ще внесе промени и в партньорството, ще помогне за определяне на общи цели и планове и ще изведе отношенията на ново ниво.   

✨Можем да използваме енергията на пълнолунието за пречистване на организма, време сред природата и медитации, заключва Ники Момчева. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Лятото идва със Слънце в Рак: Какво носи събитието на всяка зодия Лятото идва със Слънце в Рак: Какво носи събитието на всяка зодия
Хороскоп за юни: Очаква ни много любов и един милионерски аспект Хороскоп за юни: Очаква ни много любов и един милионерски аспект
Хороскоп за юни за всяка зодия Хороскоп за юни за всяка зодия
Препоръчваме още
Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации
„Преди кафето да изстине“ от Тошиказу Кавагучи (предложение за четене) „Преди кафето да изстине“ от Тошиказу Кавагучи (предложение за четене)
Вдъхновен от вълнуващите легенди на Северозапада: „Змей побратим“ от Симона Панова (предложение за четене) Вдъхновен от вълнуващите легенди на Северозапада: „Змей побратим“ от Симона Панова (предложение за четене)
Изневери, корупция, скандали, жажда за власт: „В тесен кръг“ на Вивека Стен (предложение за четене) Изневери, корупция, скандали, жажда за власт: „В тесен кръг“ на Вивека Стен (предложение за четене)
3 начина да предпазим сърцето по време на празници 3 начина да предпазим сърцето по време на празници
Ярка и страстна история за любовта и прошката: „Сънсет Парк“ от Пол Остър (предложение за четене) Ярка и страстна история за любовта и прошката: „Сънсет Парк“ от Пол Остър (предложение за четене)
Какъв е идеалният брой любовници Какъв е идеалният брой любовници
Френски маникюр срещу чупещи се нокти Френски маникюр срещу чупещи се нокти
Откритие на 92 гена обещава пробив в лечението на Алцхаймер Откритие на 92 гена обещава пробив в лечението на Алцхаймер
Не просто естетически проблем, а съдово заболяване: Какво трябва да знаем за разширените вени Не просто естетически проблем, а съдово заболяване: Какво трябва да знаем за разширените вени
Никога не прави това на работа Никога не прави това на работа
6 гадни неща, които могат да ни се случат през лятото, и 10 съвета как да се предпазим 6 гадни неща, които могат да ни се случат през лятото, и 10 съвета как да се предпазим
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби