снимка: sxc.hu 

Първо, знам, че по принцип се появявам при вас в четвъртък, но в сряда много се напих на един безпаметен купон и не успях да се събудя цял ден вчера. След като се събудих, признавам си, с една мадама до мен, направих грешката да й се вържа и да отидем на разходка в мола.  Съгласих се, защото тя не искаше да си тръгне от нас, а и не бях ходил в мола от години. Още съжалявам, че отидох.

Знам, че обикновено вие задавате въпросите, а аз отговарям обаче не мога да се сдържа да не ви задам въпрос аз. Защо жените в мола се държите толкова странно? Това явно е мястото, в което всички момичета искат да засвидетелстват надмощието си над момчето, с което са отишли там. Пълно е с двойки, които се държат за ръце – в киното, в магазина за дрехи, за парфюми, в закусвалнята, дори видях една двойка да излизат хванати за ръце от тоалетната. Обзалагам се, че мъжът не си беше измил ръцете ;)

Иначе трябва да призная, че в мола е пълно с готини мадами. Като по fashion канала са там. Всичките са хубави, с прически и лъскави дрехи, повечето са руси и са секси. Големият проблем е, че ходят там с гаджето си. А още по-големият – че и аз бях там с момиче.

И още нещо открих в мола – явно това е мястото, в което се срещат всички анцузи. А аз се бях облякъл малко по-сериозно. Не знаех, че ще е така. Търсих риза и панталон, абе поизтупах се, за да вляза в мола. Ако знаех, че всички там ще са с анцузи, нямаше да се притеснявам толкова.

Както и да е, изводът е, че няма скоро да стъпя в мола. А мадамата – много се радвам, че не й дадох номера си :)  

Коментирай >