Пътешествие в уникалния свят на емоциите: “Отвътре навън 2” (кино предложение)

Пубертет – какво може да се обърка?

9 ноември 2023
Пътешествие в уникалния свят на емоциите: “Отвътре навън 2” (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Малките гласове в главите ни ни познават отвътре и отвън, но всичко се променя. Запознайте с Тревожност! През 2024 отново ще се отправим на незабравимо пътешествие в уникалния вътрешен свят на емоциите с “Отвътре навън 2” – продължение на наградения с „Оскар“ анимационен филм “Отвътре навън”.

В “Отвътре навън 2” Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нова емоция! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с навигирането на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама...

 „Тревожност може да е нова в екипа на емоциите, но със сигурност не стои безучастна на заден план. В това определено има логика, като се замислим какво се случва в главите ни“, споделя режисьорът на филма Келси Ман. 

Първият трейлър на „Отвътре навън 2“ ни запознава с Тревожност и само загатва за невероятното приключение, което предстои да изживеем в кината догодина. Приключение, което ще ни предложи изключително оригинален поглед към порастването и тревогите на младостта и ще накара да почувстваме целия спектър от емоции така, както само филмите на Пиксар и Дисни могат да го направят.

Режисьор на „Отвътре навън 2“ е Келси Ман, а сценарият е дело на Мег Лефоув. Продуцент е Майк Нилсен, а изпълнителен продуцент е Пийт Доктър.

Емоциите избухват с „Отвътре навън 2“ през юни в кината на 2D и 3D.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Коментирай »
Препоръчваме още
Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета
5 начина да откриете силната си страна в работата 5 начина да откриете силната си страна в работата
Топ 5 на най-нестандартните аномалии в човешкото тяло (ВИДЕО) Топ 5 на най-нестандартните аномалии в човешкото тяло (ВИДЕО)
Един роман за бъдещето: „Тасмания“ от Паоло Джордано (предложение за четене) Един роман за бъдещето: „Тасмания“ от Паоло Джордано (предложение за четене)
„Общежитие за чудовища“ крие неподозирани тайни за „Студентски град“ (предложение за четене) „Общежитие за чудовища“ крие неподозирани тайни за „Студентски град“ (предложение за четене)
Виж първото в историята пряко предаване от Марс (ВИДЕО) Виж първото в историята пряко предаване от Марс (ВИДЕО)
Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете? Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете?
Вкусно и полезно: Кисело зеле за здраво сърце Вкусно и полезно: Кисело зеле за здраво сърце
Четири упражнения при разширени вени, които да правим вкъщи Четири упражнения при разширени вени, които да правим вкъщи
5 съвета за по-добро настроение 5 съвета за по-добро настроение
ТЕСТ: Каква си била в предишния си живот? ТЕСТ: Каква си била в предишния си живот?
Най-често срещаните заболявания при котките Най-често срещаните заболявания при котките
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби