снимки: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Неиздаваната до момента песен на незабравимия Джордж Майкъл “This Is How (We Want You To Get High)” осигурява перфектен финал на предстоящия филм “Последната Коледа”.

Саундтракът към лентата “Last Christmas” е с най-великите песни на легендарния музикант.

35 години след емблематичния сингъл “Last Christmas” милионите фенове на Джордж Майкъл по цял свят ще се насладят на още празнична музика от великия музикант.

Съавтор и копродуцент на “This Is How (We Want You to Get High)” е самият Джордж Майкъл с участието на дългогодишния си сътрудник Джеймс Джакман.

Приповдигнатото фънки парче, което е на път да се превърне в класика, притежава съблазнителния стил и мелодия на Джордж Майкъл, които ще развълнуват верните му фенове и ще наелектризират изцяло нова публика.

В текста, написан изцяло от легендарния певец, си личи, че той се ангажира с недъзите на обществото с характерната за него бленда от самоирония и изкривен хумор.

Работата по песента “This is How (We Want You to Get High)” започва в началото на 2012. Впоследствие парчето е разработено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните щрихи в края на 2015 при финалните студийни записи на Джордж Майкъл.

Със зареждащата си вибрация и социално-осъзнато послание, “This is How (We Want You to Get High)” е иделният завършек на новата романтична комедия “Последната Коледа”. Филмът е вдъхновен от едноименния хит на Wham!, а саундтракът към него включва три сингъла на Wham! и 12 от най-великите песни от соловата кариера на Джордж Майкъл. Режисьорът на “Последната КоледаПол Фийг описва филма като “любовно писмо до Джордж”.

Коментирай >