5 бранда останаха в модната надпревара и се борят за място на финала

„Модата не е нещо, което съществува единствено в роклите. Модата е в небето, по улицата; модата опира до идеи, начина ни на живот, случващото се наоколо“ – казва неповторимата Коко Шанел. И няма как да не се съгласим, че модата е не само красота, но и начин да изразим себе си; тя е грижа към самите нас и към околните. Сега е време да покажем грижа и към българските дизайнери.

Това правят и от Savex – подават ръка на талантливи модни брандове от България. И силно вярват, че талантът им е достоен за световния подиум. 

Самите ние можем да ги подкрепим, като гласуваме в онлайн конкурса Savex4Fashion - https://savex4fashion.bg/  и изберем победителя.

Първото издание на Savex4Fashion е през 2019 г. Той само доказва на Savex, че подкрепата за модния бранш у нас е важна и допълнително им дава увереност да продължат. И следва второто издание на конкурса, който се провежда в момента.

DENINA MÁRTIN, DIZI, NIXA, PARAMIDONNA и ZOË – това са 5-те бранда, които останаха в надпреварата и се борят за място на финала. А гласуването продължава до 29.11. 

DENINA MÁRTIN

DIZI

NIXA

PARAMIDONNA

ZOË 

С един клик можем да ги подкрепим и да участваме в избора на тримата финалисти.

Само един ще е големият победител. Този участник, който събере най-много гласове в онлайн конкурса, ще получи титлата „Най-любимият български моден бранд в Savex4Fashion 2021“.

Победителят ще попадне под светлините на прожекторите не само в конкурса, но и на малкия екран. Той ще получи възможност да участва в телевизионно предаване, където да сподели повече за себе си. 

Гласувалите в конкурса също имат шанс да получат награда.

Всеки, гласувал с валиден адрес на електронна поща, участва в томбола за една от наградите, осигурени от модните брандове, които не са продължили в следващия етап, както и продуктови сетове от Savex. 

СПОНСОРИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Коментирай >