снимка: morguefile.com

Сексолозите съветват разиграване на роли за разнообразяване на сексуалния живот, съобщава БГНЕС. Грижовни медицински сестри, взискателни учителки, чистоплътни камериерки и груби полицаи – кой ли не си е представял такива персонажи. Това се все източници за разнообразяване на еротичния живот.

Така например един от най-любимите мъжки сценарии е сексът с медицинска сестра. Тази "героиня" е сред най-популярните образи за възбуждане на силния пол. За целта е необходимо просто да облечете дреха, напомняща облеклото на медицинската сестра. Желателно е да е по-оскъдно, за да може прелестите ви да предизвикват. След това му предложете пълна процедура – просто всичко е във вашите ръце. В който си искате смисъл на думата.

Но в еротичното съзнание на мъжа медицинската сестра има много здрава конкурентка – взискателната учителка. Жена с тясна пола - малко над коляното, с очила и блузка, от която се откроява сутиена или пък леко се открехва плът от скритите иначе гърди. Тези гледка обикновено предизвика у повечето мъже ученически спомени от времето на половия растеж. Затова ако в такъв тоалет влезете в стаята, в която вашият избраник се занимава с каквото и дa е, веднага ще му привлече вниманието.

А ако към това изиграете ролята на много строга учителка, която го премята из целия въпросник на чувствеността, смятайте че ще ви се доще системата за оценяване да е повече от шест.

Има обаче и други роли за разнообразяването на секса – я на снежанка, я на стюрдеса, я на бизнес дама, смятат още сексолозите, цитирани от специализираното издание sex-news.ru

Освен това обърнете внимание на любимите филми на вашия партньор – може би ще го изненадате с образа на някоя приказна героиня. Няма страшно ако в гардероба си нямате подходящ костюм. Надникнете в някой секс шоп или в магазин с карнавални костюми.

снимка: sxc.hu

 

Коментирай >