снимки: Форум Филм България

Редом до обичайните заподозрени в "Страшен Филм 5" застават няколко нови лица на известни хора и... плюшени животни. След като стана ясно, че кралят на бокса Майк Тайсън е част от актьорския състав на филма, второто видео към продукцията показа още едно от изненадващите попълнения в каста – това на хип-хоп изпълнителя Снуп Дог, познат вече като Снуп Лайън. От плаката на лентата се вижда, че редом до двете звезди на големия екран ще застане и палавият мечок Тед от хитовата комедия „Приятелю, Тед“ с участието на Марк Уолбърг и Мила Кунис.

Вторият трейлър на "Страшен Филм 5", който е с участието на две от най-обсъжданите кинозвезди – Чарли Шийн (ТВ сериала „Двама мъже и половина“) и Линдзи Лоън („Гадни момичета“) – издава любопитни подробности около сценария на филма, взел “на мушка” част от хитовите кинопродукции през последните години. Още първите секунди на видеото ни пренасят в зловещата атмосфера на психо трилъра „Мама“ на Гилермо дел Торо, за да се срещнем малко по-късно със света на „Паранормална активност“, „Хижа в гората“ и „Злите мъртви“. Други продукции, които пародира "Страшен Филм5" са „Генезис“, „Черен лебед“, „Игрите на глада“ и „Възходът на планетата на маймуните“.

В пародийно-злокобното изживяване ще се впусне цяла банда лоши холивудски момичета, в това число Ашли Тисдейл (ТВ сериала „Сабрина, младата вещица“), Сара Хиланд (ТВ сериала „Модерно семейство“), Катрина Боуден („Американски пай: Отново заедно“), Моли Шанън („Анализирай това“),  Хедър Локлиър (ТВ сериала „Жега в Кливланд“) и Кейт Уолш (ТВ сериалите „Частна практика“ и „Анатомията на Грей“). Мъжката част на актьорския състав пък включва имената на Саймън Рекс (ТВ сериала „Какво харесвам в теб“), Дж. П. Ману („Позабременяла“), Крис Елиът („Диктаторът“) и Джери О’Конъл (ТВ сериалите „Срещи с Джордан“ и „Лас Вегас“).

Премиерата на "Страшен Филм5" в кината у нас на беше на 19 април 2013 година. Още информация за филма може да намерите във Фейсбук на адрeс http://www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

Коментирай >