снимки: KEEN ACTS

Третото издание на „Hits Only“ събира на една сцена в столичната зала Арена Армеец три от най-обичаните звезди на 80-те и 90-те.

Щурият купон на 25 април 2020 година е организиран от KEEN ACTS и Радио ENERGY, а в него участие ще вземат абсолютните любимци на меломаните от 80-те и 90-те години на миналия век – DJ Bobo, CC Catch и перлата на Ace of Base Jenny, които за първи път се събират на една сцена.

За да зарадва феновете си у нас, DJ BoBo се завръща за ново грандиозно шоу. Kaleidoluna е най-актуалното, изключително цветно, пищно и зареждащо с позитивни емоции представление на неуморния швейцарец.

CC Catch е втората специална изненада за всички фенове на хитовете от 80-те. Катерина Мюлер, откритието на Дитер Болен от Modern Talking, покорява класациите след пробива си през 1985 година и достига до страхотен успех с цели 12 хита в топ 20.

Хитовете на Ace Of Base, най-успешната шведска група след ABBA и Roxette, са третата доза любима музика, която очаква любителите на попа в Арена Армеец. Звездата на бандата изгрява през 1990 година, когато първият им сингъл „Wheel of Fortune“ превзема Скандинавския полуостров.

В истински световен хит се превръща обаче последващата култова песен „All That She Wants“, която предвожда грандиозния успех на формацията на няколко континента. Техният „Happy Nation“ е един от най-продаваните албуми на всички времена и става 9 пъти платинен в САЩ.

Незабравимата вечер с безброй хитове предстои на 25 април 2020 година в зала Арена Армеец в София.

Билетите на цени от 45 до 70 лева са в продажба от 6 юни 2019 година в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.

Коментирай >