снимки:  Вирджиния Рекърдс

След като Pavell пусна „Топъл чай“ - песен, в която другата половина на тандема Pavell & Venci Venc’ липсва, Venci Venc’ не закъсня със свой собствен емоционален проект - „Аз или нас“.

„Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В „Аз или нас“ има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен“, споделя той.

По музиката на „Аз или насVenci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен за „Не бих могъл“, с участието на Любо Киров. Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.

Видеото към „Аз или нас“, създадено от Джийсън Брад Люис, е заснето близо до село Гургулят, на 40 километра от София, под интересните форми на паметник на културата.

Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.

Коментирай >