Включете се в битката: „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training“ (кино предложение)

Включете се в битката!

8 февруари 2024

На 23 февруари един от най-големите феномени в света на мангата и анимето – „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba“ идва на голям екран у нас с киносъбитието „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training“.

Създадена от Кояхару Готоге и издадена в 23 тома, мангата „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba“ е продадена в над 150 млн. копия, което я прави една от най-популярните и успешни поредици в света. Тя е оценена изключително високо и от критиката заради неоспоримите качества на визуалния си стил, екшън сцени, комплексна история и пълнокръвни герои, които оживяват в аниме поредица и филми, допринасящи към днешна дата „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba“ да е най-касовият медия франчайз на всички времена.

Историята в мангата „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba“ започва, когато Танджиро Камадо – момче, чието семейство е убито от краля на демоните, се присъединява към Корпуса на убийците на демони, за да превърне по-малката си сестра Незуко обратно в човек, след като тя е трансформирана в демон.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Киносъбитието „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training“, което ще видим в родните кина от 23 февруари 2024 г., включва завършека на ожесточената битка между Танджиро и четвъртия по ранг демон от горната шестица Хантенгу и триумфа на Незуко над слънцето от Swordsmith Village Arc, както и началото на суровото обучение на Танджиро, проведено от най-силния Хашира – Гиомеи Химеджима, в подготовката за предстоящата финална битка срещу демонския крал Музан Кибуцуджи – епизод, който зрителите по света ще гледат за първи път.

Режисьор на „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training“ е Хауро Сотозаки, сценария е на Ufotable по магата на Кояхару Готоге. Филмът ще бъде представен в 140 държави, включително България, с оригинално японско аудио, субтитри и подобрена картина и звук за по-добро кинопреживяване.

Развихряме се с „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training“ в кината от 23 февруари.

Коментирай »
Препоръчваме още
Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене) Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене)
„Красиви истории от Шекспир“ на Едит Несбит претворява в приказки пиесите на великия бард (предложение за четене) „Красиви истории от Шекспир“ на Едит Несбит претворява в приказки пиесите на великия бард (предложение за четене)
ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб? ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб?
10 правила и забрани, които да спазваме в горещото време 10 правила и забрани, които да спазваме в горещото време
Защо се плезим, когато се концентрираме? Защо се плезим, когато се концентрираме?
"Иска ми се някой да ми беше казал това": 20 жени споделят неприятните неща, които са им се случили по време на бременността "Иска ми се някой да ми беше казал това": 20 жени споделят неприятните неща, които са им се случили по време на бременността
Козите могат да разграничат щастие и тъга в човешкия глас Козите могат да разграничат щастие и тъга в човешкия глас
В мислите на една жена В мислите на една жена
Лесно като… здравословно хранене Лесно като… здравословно хранене
Слънце, хормони, възпаления…Когато кожата реши да отмъщава и как да я спрем Слънце, хормони, възпаления…Когато кожата реши да отмъщава и как да я спрем
Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“ Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“
Получавам ли инфаркт? Какво е сърдечна невроза и как да я разпознаем Получавам ли инфаркт? Какво е сърдечна невроза и как да я разпознаем
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби