Защо е нещастна Kристен Стюарт

Палавата холивудска актриса, за чиято изневяра с женения режисьор на „Снежанка и ловецът” се изписа тонове мастило, заяви, че е много нещастна.

14 октомври 2012

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, снимка: accidentalpaparazzi

Палавата холивудска актриса Кристен Стюарт, за чиято изневяра с женения режисьор на „Снежанка и ловецът” се изписа тонове мастило, призна, че е много нещастна.

Звездата от „Здрач” заяви, че се съмнява дали някога пак ще е щастлива, както преди. Освен това актрисата не се поколеба да се нарече „нещастна кучка”:

„Аз съм една нещастна кучка. Това е историята на живота ми - вървя по ръба, а в един момент минавам границата. Тогава всичко се срива”. Това бяха думите на 22-годишната Кристен, а таблоидите веднага установиха причината за тях – секс аферата с режисьора на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс.

В резултат на изневярата отношенията на Стюарт и Робърт Патинсън, който й беше и екранен партньор във вампирската поредица „Здрач’, се влошиха сериозно и връзката им беше поставена пред редица изпитания. Все пак макар Робърт да беше загубил доверието си в Кристен и приятелите му да настояваха да не се връща при нея, той й прости и двамата отново се събраха.

„Но аз ходя по ръба, само защото търся щастието”, продължава изповедта си Кристен Стюарт. „А щастието е сложно нещо. Никога няма как да си сигурен, че си го постигнал, дори в моментите, когато си мислиш, че си щастлив”.

Кристен обмисля и идеята да се откаже от киното и кариерата в Холивуд, за да се върне в училище. Актрисата винаги е твърдяла, че би искала един ден да стане писателка.

Коментирай »
Най-задаваните въпроси през 2012 година
Звездите, които диктуваха модата през 2012 година
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Защо обвързаните жени са по-привлекателни?
Най-добрите градове за кулинарен туризъм
Комарите предпочитат любителите на бира
„Да пътуваш в петък 13-и“ от Таня Глухчева (предложение за четене)
Нискотарифните авиокомпании: Плюсове, минуси и какво трябва да знаем
Зодиите и храната: Какъв гювеч обичат представителите на 12-те знака
ТЕСТ: Трябва ли да се разделите?
Енергиен вампир: Как да го разпознаеш и да му се противопоставиш
ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов?
Скакалците излъчват феромон, за да не бъдат изядени от своите събратя
Хората са невероятни :)
Как да се справиш с тези мъже
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби