Кристен Стюарт беше определена за абсолютната модна диктаторка от сайта MyCelebrityFashion.co.uk. снимка: Brinana :)

Младата американска актриса Кристен Стюарт беше определена за абсолютната модна диктаторка от сайта MyCelebrityFashion.co.uk.

Звездата от „Здрач” си заслужи позицията, след като се оказа, че през последните три месеца тя е била най-търсената знаменитост от потребителите на модния сайт.

Кристен става все по-популярна в областта на модата въпреки несполуките в любовния й живот (след изневярата с женения режисьор Рупърт Сандърс, отношенията с екранния й партньор от „Здрач” Робърт Патинсън доста се усложниха).

Среброто в модната класация е за британската водеща Тулиса Контоставлос, а на трето място потребителите са класирали звездата от New Girl Зоуи Дешанел.

Новото име в класацията е приятелката на тенисиста Анди Мъри Ким Сиърс, която беше забелязана от модните критици , след като беше заснета да го подкрепя по време на Олимпиадата и на турнира US Open.

В топ 10 попадат още звездата от „Хари Потър”  Ема Уотсън и моделът Миранда Кър, херцогиня Катрин е едва на осмо място, а певицата Шерил Коул е поставена на десето място.

Пипа, сестрата на херцогинята на Кеймбридж, която беше най-търсената знаменитост в сайта през 2011 година, тази година остана извън топ 10.

Коментирай >