Зимата идва през юли с „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Любимият ни сериал се завръща през юли, ще бъде студено лято

Кой ще седне на Железния трон и ще има ли победители във Великата война? Отговорите ще търсим в любимия си сериал.

Дългата нощ на зимата е тук, а лято ще бъде по-кратко от всякога с новия седми сезон на „Игра на тронове“ (Game Of Thrones).

Оригиналният сериал е базиран на бестселъровата поредица на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за огън и лед“ и е епичен разказ за предателство, благородство и борба за власт във Вестерос. Там летата и зимите продължават с години и единствено жаждата за власт е вечна.

Премиерата на седми сезон на "Игра на тронове" е на 17.07.2017 по HBO и в HBO GO. Новият сезон има седем епизода. 

Коментирай »
Още по темата
Първи кадри от седми сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО) Първи кадри от седми сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО)
Режисьорът на „Игра на тронове“ се заема с „Тор: Светът на мрака” Режисьорът на „Игра на тронове“ се заема с „Тор: Светът на мрака”
Препоръчваме още
Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации
Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата
„България и бъдещето на славяните”: Джузепе Менарини ни повежда към България от втората половина на XIX век (предложение за четене) „България и бъдещето на славяните”: Джузепе Менарини ни повежда към България от втората половина на XIX век (предложение за четене)
С тях забавлението е гарантирано: Пет зодии със супер яко чувство за хумор С тях забавлението е гарантирано: Пет зодии със супер яко чувство за хумор
Задълбочен размисъл върху човешката участ и деяния: „Мьорсо, контраразследване“ от Камел Дауд (предложение за четене) Задълбочен размисъл върху човешката участ и деяния: „Мьорсо, контраразследване“ от Камел Дауд (предложение за четене)
Ниското кръвно също може да бъде опасно: Тези шест симптома издават хипотонията Ниското кръвно също може да бъде опасно: Тези шест симптома издават хипотонията
Tревожен феномен: Превърнали сме океаните в "бомба със закъснител" Tревожен феномен: Превърнали сме океаните в "бомба със закъснител"
Най-горещите секс сцени в киното Най-горещите секс сцени в киното
Как да приучим детето отрано редовно да пие вода: 6 полезни съвета за добра хидратация Как да приучим детето отрано редовно да пие вода: 6 полезни съвета за добра хидратация
3 бързи стъпки, с които да влезем във форма след празниците 3 бързи стъпки, с които да влезем във форма след празниците
Български писатели продължават традицията да разказват българската Коледа в „Нашата Коледа 2“ (предложение за четене) Български писатели продължават традицията да разказват българската Коледа в „Нашата Коледа 2“ (предложение за четене)
На пазар за студеното време На пазар за студеното време
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби