снимка: pexels.com 

Казват, че децата променят живота на всеки човек и това е истина. Ако си готова за голямата крачка обаче е време да се подготвиш и за промените, които те очакват.

Ето някои от основните направления в живота ти, които никога вече няма да са същите, след появата на най-важния човек в живота ти.

Лично време

Такова няма. Дори и да не работиш, не получаваш обедна почивка, нито време за кафе. Разкрасяващите процедури се случват по време на кратката следобедна дрямка на детето ти. Освен ако, разбира се, не вложиш това време в дрямка и за себе си ;)

via GIPHY

Аларма за събуждане

Сънят е мит. Няма нужда да слагаш аларма за събуждане, защото я имаш в лицето на мъника си. Всяка сутрин, всяка нощ и по всяко време на денонощието. Сънят не се случва тогава, когато си го планирала, а тогава, когато детето ти заспи. Да и се случва в петък вечер да си легнеш в 9 вечерта и това да е най-хубавото нещо, което ти се е случило цяла седмица.

Ново уважение към майка ти

Само няколко месеца с ново бебе стигат, за да придобиеш ново уважение към родителите си. Вече виждаш през какво са минали заради теб и на какво си ги подложила. Уважението се увеличава още повече и с всеки път, в който щастливите баба и дядо гледат детето ти цял ден, който ти да инвестираш в себе си.

via GIPHY

Старите приятели

Повечето от тях остават в миналото. Просто защото вече имаш много повече теми за разговор с майките на детската площадка. Разбира се, намират се и няколко приятели, които остават до теб и регулярно те откъсват от детските занимания. Какво по-хубаво от това, нали ;)

Новите приоритети

Приоритет вече е да купиш нови ританки за детето си, а не нова рокля аз теб. Приоритет вече е да ти стигне време да пуснеш пералнята, а не да успееш да догледаш любимия си сериал. Приоритет вече е да накараш детето си да заспи, а не да се отдадеш на горещ следобеден секс с любимия.

via GIPHY

Любимите филми

Помниш ли какви филми и сериали обичаше да гледаш? Екшъни или може би романтични комедии, или любимият ти жанр бяха ужасите? Е, вече гледаш патешки истории и знаеш имената на любимите си анимационни герои. Знаеш наизуст и приключенията, през които преминават всеки ден и тайничко нямаш търпение за следващия епизод ;) 

Коментирай >