6 промени, които настъпват в живота на всеки родител

Разбери какво те чака и кои са основните промени, за които трябва да се подготвиш

снимка: pexels.com 

Казват, че децата променят живота на всеки човек и това е истина. Ако си готова за голямата крачка обаче е време да се подготвиш и за промените, които те очакват.

Ето някои от основните направления в живота ти, които никога вече няма да са същите, след появата на най-важния човек в живота ти.

Лично време

Такова няма. Дори и да не работиш, не получаваш обедна почивка, нито време за кафе. Разкрасяващите процедури се случват по време на кратката следобедна дрямка на детето ти. Освен ако, разбира се, не вложиш това време в дрямка и за себе си ;)

via GIPHY

Аларма за събуждане

Сънят е мит. Няма нужда да слагаш аларма за събуждане, защото я имаш в лицето на мъника си. Всяка сутрин, всяка нощ и по всяко време на денонощието. Сънят не се случва тогава, когато си го планирала, а тогава, когато детето ти заспи. Да и се случва в петък вечер да си легнеш в 9 вечерта и това да е най-хубавото нещо, което ти се е случило цяла седмица.

Ново уважение към майка ти

Само няколко месеца с ново бебе стигат, за да придобиеш ново уважение към родителите си. Вече виждаш през какво са минали заради теб и на какво си ги подложила. Уважението се увеличава още повече и с всеки път, в който щастливите баба и дядо гледат детето ти цял ден, който ти да инвестираш в себе си.

via GIPHY

Старите приятели

Повечето от тях остават в миналото. Просто защото вече имаш много повече теми за разговор с майките на детската площадка. Разбира се, намират се и няколко приятели, които остават до теб и регулярно те откъсват от детските занимания. Какво по-хубаво от това, нали ;)

Новите приоритети

Приоритет вече е да купиш нови ританки за детето си, а не нова рокля аз теб. Приоритет вече е да ти стигне време да пуснеш пералнята, а не да успееш да догледаш любимия си сериал. Приоритет вече е да накараш детето си да заспи, а не да се отдадеш на горещ следобеден секс с любимия.

via GIPHY

Любимите филми

Помниш ли какви филми и сериали обичаше да гледаш? Екшъни или може би романтични комедии, или любимият ти жанр бяха ужасите? Е, вече гледаш патешки истории и знаеш имената на любимите си анимационни герои. Знаеш наизуст и приключенията, през които преминават всеки ден и тайничко нямаш търпение за следващия епизод ;) 

Коментирай »
ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка?
Най-абсурдните бебешки суеверия
Щастието се постига с чиста съвест и семейство
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Ужасяващата истина за Кухия човек (ВИДЕО)
5 доказателства, че си работохолик
3 причини мъжете да заспиват след секс
Любимият шоколад на всяка зодия
Три важни неща за бордната карта, които задължително трябва да знаете
Шепа череши на ден за здраве и добра форма
Мъжете са по-склонни на бързи срещи
Когато самолетът отлети без теб
Пълно слънчево затъмнение над Чили (ВИДЕО)
5 типа жени, по които мъжете са луди
Двойки мъже да могат имат свои собствени деца? Учени създадоха яйцеклетки от клетки на мъжки мишки
Най-секси клиповете на 2019 година (ВИДЕО)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби