„Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят

В „Барби“ участват кукли от всякакви размери, етноси и професии

11 юли 2023
„Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят

Photo credit: Alexandra Films

Австралийската актриса Марго Роби заяви, че е озадачена от любовта, която феновете показват към филма „Барби“ в навечерието на излизането му в киносалоните следващата седмица, съобщи Ройтерс.

Роби, която играе главната роля и участва в продуцирането на дългоочаквания филм за известната кукла на компания „Мател“, рекламира продукцията из целия свят, облечена в тоалети, които препращат към дрехите на героинята ѝ.

„Знаех колко развълнувани бяхме да споделим този филм и се надявах, че и други хора ще почувстват това вълнение, но някак си то се върна към нас с толкова много ентусиазъм и вълнение, че дори съм шокирана, много шокирана“, каза Марго Роби пред Ройтерс на световната премиера на филма в Лос Анджелис.

Във филма Барби живее в идилия в Барбиленд заедно със своя приятел Кен (в ролята е Райън Гослинг), докато един ден не ѝ хрумват по-мрачни мисли. Тя открива, че онзи, който е играл с куклата в реалния живот, е причинил промени в нейния собствен свят – така Барби и Кен решават да отидат в реалността, за да оправят ситуацията, като в процеса научават повече за самите себе си.

В трейлъра на филма се казва, че „Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят.

Photo credit: Alexandra Films

„Този филм е като увеселителен парк. Има различни атракции за всички, така че мисля, че всеки може да изпита свое собствено преживяване и в това е красотата му“, казва Райън Гослинг.

В „Барби“ участват кукли от всякакви размери, етноси и професии. По думите на режисьорката на продукцията Грета Геруиг всяка кукла Барби е различна.

„Искахме всяка една от тях да бъде суперзвезда – както когато получите перфектната Барби или Кен в кутия и те живеят в собственото си перфектно шоу. Така че винаги осветяхме всеки човек поотделно по перфектния начин във всеки кадър, защото всеки живее в светлината на собствените си прожектори“, обясни тя.

Източник: БТА
Коментирай »
Още по темата
„Барби“ разкрива какво е да си съвършено същество в съвършен свят (кино предложение) „Барби“ разкрива какво е да си съвършено същество в съвършен свят (кино предложение)
И Били Айлиш влиза в света на "Барби" И Били Айлиш влиза в света на "Барби"
„Мател“ с нова колекция, вдъхновена от „Барби“ с Марго Роби и Райън Гослинг „Мател“ с нова колекция, вдъхновена от „Барби“ с Марго Роби и Райън Гослинг
Създадоха първата кукла Барби със синдрома на Даун Създадоха първата кукла Барби със синдрома на Даун
"CinemaCon" в Лас Вегас: Супергерои, "Барби" и "Дюн 2" "CinemaCon" в Лас Вегас: Супергерои, "Барби" и "Дюн 2"
Препоръчваме още
Невинна „Среща за игра“ завършва с ужасяващо отвличане в новия трилър на Алекс Дал (предложение за четене) Невинна „Среща за игра“ завършва с ужасяващо отвличане в новия трилър на Алекс Дал (предложение за четене)
Здрав 8-часов сън за пълноценен секс Здрав 8-часов сън за пълноценен секс
Сайт изчислява фитнес възрастта ви Сайт изчислява фитнес възрастта ви
Най-здравословните храни в магазина Най-здравословните храни в магазина
Tехнологията на иРНК ваксините: Надежда за нови възможности при лечението на рак Tехнологията на иРНК ваксините: Надежда за нови възможности при лечението на рак
„Кръстопътища“ от Джонатан Франзен – моментна снимка на американската душа в началото на 70-те години на ХХ век „Кръстопътища“ от Джонатан Франзен – моментна снимка на американската душа в началото на 70-те години на ХХ век
Предложение за четене: „История на моя живот“ от самия Джакомо Казанова Предложение за четене: „История на моя живот“ от самия Джакомо Казанова
Savex4Fashion: Да подкрепим българската мода Savex4Fashion: Да подкрепим българската мода
ТЕСТ: Къде ще намериш любовта? ТЕСТ: Къде ще намериш любовта?
Какво представлqва хиаталната херния: Симптоми и рискови фактори Какво представлqва хиаталната херния: Симптоми и рискови фактори
Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем
Три безопасни флирт реплики Три безопасни флирт реплики
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби