„Барби“ разкрива какво е да си съвършено същество в съвършен свят (кино предложение)

„Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят

17 юли 2023
„Барби“ разкрива какво е да си съвършено същество в съвършен свят (кино предложение)

Photo credit: Alexandra Films

Да живееш в Барбиленд  означава да си съвършено същество в съвършен свят. Освен ако не изпадаш в екзистенциални кризи всеки ден. Или ако не си Кен.

А какво ще се случи, когато Барби се сблъска с реалността? Това ще разберем от новата лента на режисьорката Грета Гъруиг „Барби“.

Във филма Барби живее в идилия в Барбиленд заедно със своя приятел Кен, докато един ден не ѝ хрумват мрачни мисли. Тя открива, че онзи, който е играл с куклата в реалния живот, е причинил промени в нейния собствен свят – така Барби и Кен решават да отидат в реалността, за да оправят ситуацията, като в процеса научават повече за самите себе си.

В трейлъра на филма се казва, че „Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят.

Марго Роби, която изпълнява главната роля в лентата призна, че е била шокирана от вълнението и ентусиазма, които е видяла у хората.

„Този филм е като увеселителен парк. Има различни атракции за всички, така че мисля, че всеки може да изпита свое собствено преживяване и в това е красотата му“, допълва Райън Гослинг, който влиза в ролята на Кен.

Режисьор на „Барби“ е Грета Гъруиг. Сценаристи са Грета Гъруиг и Ноа Баумбах. Оператор на филма е Родриго Прието, а продуценти са Дейвид Хейман, Марго Роби, Том Акърли, Роби Бренър. Музиката е дело на Марк Ронсън и Андрю Уайт. В главните роли влизат Марго Роби, Райън Гослинг, Америка Ферера, Дуа Липа, Уил Феръл, Симу Лу, Кейт Маккинън, Иса Рей, Майкъл Сера, Рия Пърлман,  Ариана Грийнблат, Александра Шип, Кингсли Бен-Адир, Скот Евънс, Ема Маки и Хелън Мирън

У нас ставаме част от розовия свят на „Барби“ на 21 юли с парти, много танци и вълшебно настроение.

Коментирай »
Още по темата
„Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят „Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят
И Били Айлиш влиза в света на "Барби" И Били Айлиш влиза в света на "Барби"
„Мател“ с нова колекция, вдъхновена от „Барби“ с Марго Роби и Райън Гослинг „Мател“ с нова колекция, вдъхновена от „Барби“ с Марго Роби и Райън Гослинг
Създадоха първата кукла Барби със синдрома на Даун Създадоха първата кукла Барби със синдрома на Даун
"CinemaCon" в Лас Вегас: Супергерои, "Барби" и "Дюн 2" "CinemaCon" в Лас Вегас: Супергерои, "Барби" и "Дюн 2"
Препоръчваме още
Умора, недостиг на въздух, нарушения в съня, „мозъчна мъгла”: Най-честите оплаквания след COVID-19 Умора, недостиг на въздух, нарушения в съня, „мозъчна мъгла”: Най-честите оплаквания след COVID-19
„Кралицата мълчи“ - роман за цяло едно поколение (предложение за четене) „Кралицата мълчи“ - роман за цяло едно поколение (предложение за четене)
Хобито да погребваш знаменитости в Туитър Хобито да погребваш знаменитости в Туитър
10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“ 10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“
Здравословни ли са картофите? Ето какво се случва с тялото ви, когато ги ядете всеки ден... или през ден Здравословни ли са картофите? Ето какво се случва с тялото ви, когато ги ядете всеки ден... или през ден
Разкриха тайната на яйцеклетката Разкриха тайната на яйцеклетката
Предложение за четене: „Глад“ от Джамал Уариаши Предложение за четене: „Глад“ от Джамал Уариаши
Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене) Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене)
Новата поредица на Никола Бьогле продължава с „Пътника без лице“ (предложение за четене) Новата поредица на Никола Бьогле продължава с „Пътника без лице“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Защо все още си необвързана? ТЕСТ: Защо все още си необвързана?
Хвани ме ако можеш: Кои са най-бързите животни в света (ВИДЕО) Хвани ме ако можеш: Кои са най-бързите животни в света (ВИДЕО)
Четиридневна диета с кайсии Четиридневна диета с кайсии
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби