До броени дни пристига най-новата глава в една от най-популярните игрални поредици за всички времена: „Бързи и яростни 8“. Предишната част от поредицата, която излезе през 2015-та, се превърна в един от филмите най-бързо достигнали 1 милиард долара бокс-офис печалба в световен мащаб и шестото най-голямо глобално заглавие на всички времена. 

Още снимки от "Бързи и яростни 8" можеш да видиш тук :) 

В най-новата, осма част, ще видим Дом и Лети, които са на меден месец, Брайън и Миа са се оттеглили от играта, а останалите от групата са реабилитирани. Екипът, препускащ по целия свят, е открил за себе си някакво подобие на нормално съществуване. Точно тогава загадъчна жена (носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон) привлича Дом в престъпния свят, от който той не може да се измъкне и така предава най-близките си хора. Те ще бъдат изправени пред редица тежки изпитания.

От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк до снежните равнини край арктическото Баренцово море, елитната сила отново ще кръстосва земното кълбо, за да опита да спре анархист, който всява хаос в света... и да прибере у дома човека, който е поставил началото на тяхното семейство.

В „Бързи и яростни 8“ на Вин Дизел партнира изцяло звезден състав, който включва Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Елса Патаки и Кърт Ръсел. В допълнение към Терон идва ново попълнение в лицето на Скот Истуд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън. Режисьор на филма е Ф. Гари Грей („Straight Outta Compton“), а продуценти - Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Дизел. 

Бързи и яростни 8 идва в кината, IMAX и 4DX на 14 април и предпремиерно на 12 април. 

снимки: Форум Филм България 

Коментирай >