На бляскавo събитиe в Ню Йорк екипът и актьорите от „Бързи и яростни 8“ представиха най-новия филм от легендарната поредица. Осмата част със сигурност има повече адреналин и неочаквани обрати от предходните, но няма как да не ѝ липсва една основна съставка – присъствието на Пол Уокър.

На червения килим в Голямата ябълка Вин Дизел почете покойния си приятел, като сподели, че няма сцена от продукцията, която да е заснета без мисълта за Пол. А Лудакрис допълни, че седмият филм е бил в памет на Уокър, докато осмият е вдъхновен от него.

Впечатляваща поява на червения килим на световната премиера на „Бързи и яростни 8“ в Ню Йорк направи и Джейсън Стейтъм, който беше придружен от съпругата си Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Красивата половинка на актьора беше облечена с прелестна черна рокля, подчертаваща бременността ѝ. Това е една от редките появи на двойката на публично място, след като стана ясно, че очакват наследник.

По червения килим, разбира се, минаха и новите попълнения в екипа на продукцията – Скот Истууд и Шарлийз Терон.

Познатите звезди Кърт Ръсел, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Натали Емануел иТайриз Гибсън също бяха сред присъстващите на събитието в Ню Йорк, за да отбележат премиерата на "Бързи и яростни 8".

Коментирай >