снимки: Форум Филм България

Феновете на поредицата „Бързи и яростни“ получиха почти четири минути вълнуващи кадри от най-новата част от сагата - „Бързи и яростни 9“ (Fast & Furious 9).

В епичния трейлър виждаме не само куп каскади, но и емоционалното завръщане на любим герой.

Във видеото виждаме, че Доминик Торето, който винаги е живял ден за ден, вече е баща и води спокоен начин начин на живот със сина си Брайън и жена си Лети.

Спокойствието му обаче не трае дълго, защото дори той не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство.

За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ.

Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

След пауза от два филма, на режисьорския стол на „Бързи и яростни 9“ се завръща ветеранът Джъстин Лин, който зад гърба си има „Бързи и яростни: Токио дрифт“ и „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“.

Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган.

В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Шарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирън, Лукас Блек, Сунг Канг и др.

Коментирай >